VALG AV SLOW JUICER ?
      
Hva skal du velge ? Se vår lille guide her: 

Her finner du svar på de spørsmål som oftest blir stilt når man skal kjøpe seg ny juicepresse.
 
Våre Slow Juicere finnes i vertikale og horisontale utgaver. Hva er best og hva skal du velge ? 


Valg av juicerInteressen rundt juicing og fokus på frisk og sunn helse har eksplodert i Norge de siste årene. Det og lage sin egen juice blir stadig mer populært og det er også en fantastisk måte og innta sin daglige rasjon av frukt og grønt. Vi ser at voksne som barn og hele familier erstatter kjøpejuice med egenprodusert næringsrik drikke.

Det viktigst for oss er at du velger riktig juicer til ditt behov. Vi får ofte spørsmålet "hvilken Slow Juicer skal jeg velge eller hvem er den beste?". Det er overaskende, men en god juicer for en person kan være en dårlig juicer for en annen person. Som et eksempel vil en travel familie som ønsker at alle skal få i seg mer frukt og grønnsaker ha andre behov enn en som bruker juicing som ernæringsterapi for å bekjempe dårlig helse. 


Vi har juicere for alle behov og denne lille guiden vil svare på de fleste spørsmål du måtte ha. Hvis du trenger ytterligere hjelp med og velge din juicer er vi alltid glade for å høre fra deg. Du tar kontakt med oss HER!. Vi har kunnskapen!

Før vi går i detaljer nedenfor har vi laget noen tema linker som gjør det raskt og enkelt for deg å velge riktig frukt & grønnsaksjuicer.


Mest for pengene

Denne modellen fra Hurom gir "mest for pengene" hvis du ønsker en god maskin som presser både frukt og grønnsaker. Modellen Hurom HU 500 Slow Juicer finnes i fargen sølv, hvit og rød og er den perfekte innstegsmaskinen for de som ønsker og starte med juicing. 


Beste juicer for bladgrønt og hvetegress

Horisontale Slow Juicere er det beste valget hvis du trenger en juicer som er spesielt bra til bladgrønt, urter og hvetegress. De gjør også en forholdvis god jobb med andre råvarer. Med tanke på pris vil vi trekke fram Omega J8227 og den nye oppgraderte Omega J8228 som er virkelig et supert valg. Øvrige modeller i kategorien anbefales også. Ønsker du den beste horisontale juiceren under 5000 kroner samt topp funksjonalitet kombinert med design kikker du på den nye Retro juiceren fra Hurom. Modellen heter Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie. Se omtale om denne maskinen her. 

Ønsker du design og funksjonalitet som et litt utenom det vanlige kan vi absolutte anbefale Omega`s nye Juice Cube. Den ser du her. Dette er en maskinen som er ny i 2017 og som vi tror vil være en av de mest populære maskinene innen horisontale juicere. Vi har testet og konklusjonen er meget positiv. 

Vi har også i vårt spekter Twin Gear juicere. Dette er helt fantastiske maskiner som bruker en velprøvd teknologi bestående av to metall gir som roterer mot hverandre. Denne type maskiner brukes ofte av den spesielt interesserte eller i behandling av alvorlige sykdommer. Vi har tatt inn to av de mest populære maskinene og kan anbefale begge.

Du ser Omega Twin Gear Juicer her eller Tribest Greenstar GSE 5000 her

Beste allround juicer

Skal man presse harde frukter og grønnsaker, bløte bær og frukter samt mixede juicer med innslag av bladgrønt, urter og hvetegress er de vertikale Slow Juicerne å foretrekke. I denne kategorien har det vært en rivende utvikling de siste årene og toppmodellene i denne klassen er nå også gode til de vanskelige bløte grønnsakene som bladgrønt, urter og hvetegress. De er ikke like gode som de horisontale juicerene men ikke langt unna. En perfekt Slow Juicer finnes desverre ikke.

I denne klassen vil vi trekke fram alle 2 generasjons presser. Dvs. Hurom HU-700 2nd generation, Tribest Slowstar, Hurom PREMIUM 2nd generation HF2 og ikke minst nye Omega VERT VSJ843RS.

Men, skal vi likevel trekke frem et par klare vinnere så må det bli nye Hurom H26 Alpha 3nd generation samt nye Hurom Chef Retro Style


I prinsippet 2 typer juicere

Samtidig med at interessen for selv og lage juice har eksplodert, har det kommet flere nye typer juicepresser på markedet de siste årene. Begreper som slow juicer, twin-gear juicer, centrifugal juicer, kaldpresse juicer, masticating juicer, singel gear juicer, dual axis juicer m.m kan virke svært forvirrende på mange. Men, les denne artikkelen videre så vil du forstå at det ikke er så veldig komplisert. For og gjøre det litt enkelt er det egentlig bare 2 typer juicere vi snakker om.  

1. Den tradisjonelle senterifuge juiceren som ikke er en juicepresse men en juiceslynge. Prosessen foregår ved at kutteren sviver rundt med meget stor hastighet. Noen slynger opp til hele 12000 omdreininger i minuttet.

2. Den nye Slow Juicer typen hvor man langsomt presser og squeezer råvarene skånsomt. Vi kaller denne metoden også kald pressing.    


MER INFO KOMMER SNART :