OM OSS
      

Velkommen til sunnere.no

Dette er nettstedet som fremmer en sunn livsstil gjennom nøye utvalgte produkter.

Sunnere AS er et selskap som arbeider med og bringe nye og spennende produkter ut til mennesker som er opptatt av en frisk og god helse. Vårt verdigrunnlag er basert på å tilby solid fagkunnskap og inspirasjon til en sunnere livstil. I denne henseende er dette nettstedet en viktig kanal for og nå nettopp deg. Vi ønsker å henvende oss til personer som bryr seg om sin egen og andres helse, og vet at produktene, fagkunnskapen og vår gode kundeservice kan bidra til at nettopp DU kan oppleve en sunnere og friskere hverdag.

I vårt sortiment finner du for eksempel produkter innen juicing, tørking av mat, helsekost, vann og luftrensere samt treningsutstyr, bøker, drikkeflasker, matbokser osv. Vi vil hele tiden lete etter produkter som er praktiske og nyttige til hverdagsbruk, for private hjem eller bedrifter.

Vi har også agenturer på flere av våre produktgrupper og søker også deg som ønsker og være en forhandler. Søk her !

Enten du bare starter på en sunnere livsstil eller allerede arbeider aktivt som en vegetarianer, kjøkkensjef på en resturant, veganer eller raw-food entusiast er de produktene vi selger valgt ut på grunnlag av kvalitet, pålitelighet og brukervennlighet.

Historien og selskapsnavnet Sunnere AS begynte og ta sin form allerede i 2004 da et kjært familiemedlem ble uhelbredelig syk. I slike fortvilte situasjoner oppsøker man ofte alternativ informasjon i sin søken etter helbredelse. Dessverre møter man i slike situasjoner mange useriøse aktører og internett er en arena hvor dette florere i stor skala.

Det og bli frisk gjennom riktig ernæring er gradvis blitt et mer akseptert fenomen og øker raskt i popularitet i vårt århundre. Vi har selv opplevd at kunnskap om rett ernæring og en livstil hvor frukt og grønnsaker er fremtredende kan ha større innvikning på ditt liv enn du selv aner. Til og med alvorlige sykdommer kan reverseres og i noen tilfeller forsvinne. Men, viktigst av alt er og fremme en sunnere og friskere livsførsel for alle ved og utnytte naturens krefter på best mulig måte.

Sunnere AS vil derfor hele tiden søke og presentere nye og spennende produkter for en sunnere og friskere livstil.

Mvh 
Kundeservice 
Sunnere AS