Nyheter
      
Hva er nytt ?

Februar 2014 - sunnere.no går inn i hotell og resturant bransjen:


Etter mange forespørsler fra kunder som ønsker kommersielle juicepresser som passer inn i hotellmiljø, resturanter, juicebarer, cafèer, div. produksjonsbedrifter etc. så har vi gled
en av og presentere italienske Ceado i Norge. 

Vi får inn modellene ES500 og ES700.

ES500 passer for de som presser opptil ca. 10kg frukt & grønt pr. dag mens ES700 passer for de som presser mer enn 10kg.

Du finner mer informasjon om disse kraftige maskinene her: ES500 og ES700

Januar 2014 - Avtale vedr. salg av Sana Juicer by Omega i Norge:

Vi har gleden avog introdusere Sana Juicer by Omega i Norge. Sana Juicer av Omega er en helt ny juicer og er spesielt utviklet for det europeiske markedet. Denne maskinen er en etterlengtet oppgradering av Omega 8004 / 8006 modellen som har vært en stund på markedet nå.

Se her for mer: Informasjon om Sana Juicer by Omega


Desember 2013 - Åpning av www.sunnere.no:

Endelig er vår nye WEB side åpen for handel. Her finner du informasjon rundt produkter som skal fremme en sunn og friskere livsstil.

Vi åpnet dørene 1 desember 2013 med et meget begrenset vareutvalg. Men, vi har fått distribusjonsavtaler på plass med mange flotte varemerker som etterhvert kommer inn til vårt lager. Følg med !

Håper vår hjemme side vil oppleves nyttig og inspirere våre kunder til og fortsette og fremme en sunn og frisk livsstil. 

Takk !