FRAKT & VILKÅR
      
Våre Betingelser:

Frakt
Vår fraktpris vil varierer mellom NOK 69,- til 89,-  per ordre. Dette for å gjøre det enklest og rimeligst for deg! Dette betyr at jo flere varer du har i din ordre, jo rimeligere blir din frakt per produkt. Det tilkommer ingen andre kostnader. Enkelt og greit! Ordre over NOK 1 500,- sendes fraktfritt (så sant du ikke velger bedriftspakke eller hjemme levering)

Levering 
Alle ordre sendes normalt med Bring. Vi har i samarbeid med Bring mange leveranse tjenester. Bedriftspakker, minipakken, på døren rett hjem eller Postens servicepakke med sporingsnummer og SMS varsling når pakken er klar til henting på ditt lokale utleveringssted/postkontor. Husk gyldig ID. Når din ordre sendes fra oss får du en automatisk melding på mail med ditt sporingsnummer, når pakken har passert en terminal kan du følge pakkens bevegelser. Du kan spore din pakke på: www.bring.no. Nederst i mailen du mottar når pakken din er sendt fra vårt lager står valgt transportør.
Pakkes og sendes innen 24 - 48 timer så sant varene du har bestilt er på lager - Gjelder alle normale hverdager.

Betaling med Klarna faktura
I samarbeid med Klarna AB tilbyr vi betaling med faktura. Betalingsfrist er 14 dager. Det påløper INGEN fakturagebyr.

VIKTIG! Velger du betaling med faktura eller delbetaling fra Klarna er det viktig at du alltid oppgir og får tilsendt varene til din folkeregistrerte adresse!

For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i den kredittvurdering som gjennomføres ved kjøpet.

Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente. Sunnere AS forbeholder seg retten til i enkelte tilfeller å nekte leveranse og gjennomføre en ny kredittvurdering av bestilleren.

Betaling med delbetaling / Klarna konto
I samarbeid med Klarna AB tilbyr vi muligheten å dele opp betalingen med Klarna konto eller andre betalings kampanjer (disse får du oppgitt i kassen når du avslutter kjøp på www.sunnere.no). Du velger selv hvilket beløp du vil betale hver måned. Du kan når som helst avslutte din delbetaling gjennom å betale inn hele det resterende beløpet.

VIKTIG! Velger du betaling med faktura eller delbetaling fra Klarna er det viktig at du alltid oppgir og får tilsendt varene til din folkeregistrerte adresse!

Klarna konto er betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned, men Klarna konto er mer enn det. Du får varene dine hjem innen du betaler og samler alle kjøpene dine på en konto. Dette gjelder også om du har handlet i flere forskjellige butikker via Klarna konto. Det betyr kun en faktura, uansett antall kjøp.
 
  • Få alltid varene før du betaler
  • Betal fra 95 kr/mån eller 1/24 av totalbeløpet
  • Du trenger aldri å gi ut bankkort opplysninger
  • Alle kjøpene dine samles på en konto og på en faktura
  • Handle nå - betal i slutten av nestkommende måned
  • En avgift på 45 kr, uansett antall kjøp
  • Du kan når som helst betale hele beløpet med en gang
  • 0 kr i startavgift og årsrente på 22 % (Kan variere. Se kassen ved avsluttning av ordre)

Eksempel på kjøp

1 000 kr

10 000 kr

20 000 kr

Effektiv rente

182 %

37 %

30 %

Total kredittkostnad

660 kr

1732 kr 

2932 kr


*Effektiv rente og total kredittkostnad er beregnet på 12 måneder

Allmenne vilkår finner du på Klarnas hjemmeside her.
 
Betaling med Visa eller MasterCard
I samarbeid med Klarna AB tilbyr vi betaling med Visa eller MasterCard. Dette velger du i kassen når du avslutter din ordre.

Postoppkrav 
Sunnere.no sender ingen varer med postoppkrav. 

Dine angre- og returrettigheter angrerett 
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returforklarings dokument ikke følger varen. 

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet. 

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklarings dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.
Retursendinger sendt til oss som oppkrav blir ikke hentet ut av oss.
 
Retur må skje med Posten for kundens egen regning.
Returadresse:
 
Sunnere AS
Eternitveien 30 
3470 Slemmestad

Angrerett 
For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt. Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte. Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.

Force majeure 
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet. 

Minimumsalder 
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Uavhentet pakker 
Pakker som av forskjellige grunner ikke blir hentet ut av kunden, blir belastet med et gebyr på NOK 350,- i tillegg kommer faktiske portokostnader tur og retur oss. Dvs. fastfrakt pris på NOK 99,- og gratis bortfaller. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. 

Opplysninger gitt i nettbutikken 
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett
Forbrukerkjøpsloven
Angrerettsloven

Tekster og bilder 
Vi forbeholder oss retten til fri bruk av bilder og tekster som kommer inn.