Vitamix Pro 750 Heritage blender | Vitamix - Blendere |
      
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish i gruppen Blendere / Vitamix blendere hos Sunnere AS (PRO750-NO-C)
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish
Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish

Vitamix Pro 750 Heritage blender - Copper Finish

Kompakt superblender med 5 automatiske programmer og kabinet i Kobber Metal Finish.
9450 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
PRO750-NO-C
Vitamix

Info: Mer informasjon

NYHET! Vitamix Pro 750 i eksklusiv kobber utgave!

Dette er Vitamix sin absolutte nye supermodell for de som ønsker en profesjonell blender i toppklasse. Vi har nå gleden av og introdusere Vitamix Pro 750 Heritage Copper Metal Finish (April 2017). Denne versjonen er en oppgradering av den tidligere modellen Vitamix Pro 750 og byr på flere praktiske og nyttige funksjoner. Vi kan nevne : Nytt og forbedret design samt bygge materialer, ny kokebok, ny bruksanvisning og forpakning. Alt dette leveres fremdeles til samme pris som tidligere og modellen er fremdeles den beste blederen vi har i vårt sortiment for hjemmebruk. Denne utgaven leveres med et motorkabinett i rustfritt stål i kobber utseende. Etter vår mening bare lekker. 

Som første selskap i Norge har vi gleden av og presentere dette fantastiske håndlagde produktet fra USA med HELE 7 ÅRS GARANTI.

Vitamix er ikke bare en blender men en LIVSSTIL.

Se gjerne på filmen under for nærmere presentasjon:Den helt nye Vitamix Professional 750 er som navnet antyder en profesjonell blender. Maskinen skiller seg litt ut i forhold til de øvrige blenderne fra Vitamix ved at den har et mer kompakt og elegant design. Når det gjelder størrelse er Vitamix Professional 750 hele 7 cm lavere enn klasikkeren Vitamix TNC5200. Dette skyldes det nye designet på selve beholderen, som nå er bredere men samtidig like volumiøs. Den rommer hele 1,9 liter.

Det nye med Vitamix Professional 750 er at blenderne nå er utstyrt med både programmer og manuell innstilling av hastighet. Den første maskinen vi så med 3 programmer var Vitamix Professional 500. Den nye Vitamix Professional 750 har hele 5 programmer hvor et av de er et nytt og praktisk rengjøringsprogram. Hvis du foretrekker selv og regulere hastigheten på din Vitamix er blenderen utstyrt med en fantastisk presis hastighetsbryter.

De 5 innebygde programmene er enkle og innstille å sikrer et perfekt resultat om du lager smoothie, isdesserter, supper eller purèer. En fordel ved og bruke programmene er at du ikke behøver å stå ved blenderen mens den arbeider. Den stopper nemlig selv, når den er klar.

Den helt nykonstruerte 1,9 liters beholderen er laget av BPA-fri Eastman Tritan® copolyester. Den er stor nok til og kunne lage måltider til hele familien eller små sammenkomster. Samtidig er den ikke høyere enn at den passer rett under de fleste vegghengte kjøkkenskap (44cm).

Vitamix Professional 750 er så mye mer enn bare en blender. Vitamix kombinerer mer en hele 10 husholdningsapparater og utfører mer enn 50 arbeidsoppgaver på ditt kjøkken enklere, raskere og med bedre resultat.

Vitamix Professional 750 er en unik blender som er utviklet etter mer enn 70 års erfaring i bransjen. Den enormt kraftig motoren på hele 2,2 hk og de laserkuttede knivene blander og deler ingrediensene ned til sitt absolutte minimum. Dette vil igjen føre til optimalt opptak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kroppen. Den medfølgende 2 liters beholderen tåler kokende vann og gir deg uante muligheter for og lage lekre og spennende retter til alle dagens måltider. Vitamix`s beholder er designet slik at det skapes et vakuum som suger innholdet ned mot de roterende knivene. Lokket er tett men kan delvis åpnes slik at du kan tilføre ekstra ingredienser under bruk.

Du kan justere motorens hastighet i intervallet 1000 – 30000 omdreininger pr minutt. Ved maksimal hastighet når knivspissene en hastighet tilsvarende 434 km/timen.

En annen stor og praktisk NYHET vedrørende denne modellen er støybildet. Denne maskinen har nesten 40 % lavere støynivå en klassikeren Vitamix TNC5200. Det høres !

Se her hvorfor Vitamix er det beste valget:Vitamix Professional 750 maler og blender alle tenkelig råvarer og kan for eksempel brukes til smoothies, supper, pestoer, pureer, juicing, vegetariske matretter, sauser, dressinger, frozen dessert, isknusing, nøtter og mye mye mer.

Se her for litt videre inspirasjon: Trykk her !

Følgende er inkludert når du kjøper en Vitamix Professional 750 blender:

1 x Våtkanne (2 liter inklusiv lokk)
1 x Rørepinne (så man lettere kan få ingrediensene presset ned mot knivbladene. Perfekt når man lager peanøtt smør, pesto eller andre tyktflytende masser)
1 x Quickstart instructional DVD. Denne gjennomgår de mest populære oppskrifter og tydelig demonstrere hvordan du best betjener din Vitamix Professional 750.
1 x Heftet Getting Started - a Step-By-Step-Guide
1 x Heftet Whole Food Recipes - For Better Living (Kokebok med hele 200 oppskrifter. Den er inndelt i to avsnitt; ”Energize Your Weekdays og Relax & Entertain on Weekends”. Under dette er de inndelt i; morgenmat, lunch og kveldsmat)

Garantien på blenderen er 7 år. Vitamix Professional 750 leveres både i standard børstet rustfritt stål og slik som denne i kobber. 

Velg Vitamix hvis du ikke vil gå på kompromiss med kvalitet og ytelse - så har du en blender, som du bare blir mer og mer glad i ettersom årene går.

Vi er meget stolte av og kunne presentere enda et nytt og spennende produkt her i Norge. 

Vil du se flere videoer fra Vitamix ? Se her: https://www.youtube.com/user/vitamixvideos/videos

PS!


Tileggsutstyr som ekstra våt eller tørrkanner finner du her!

Er du usikker på hva du skal velge? Les vår blender guide her.

Se flere produkter

Vitamix Aerating beholder, 1,4 L
Perfekt beholder for å lage luftige og delikate sauser, drinker, krem etc.
2495 kr
Vitamix Blending Bowl Starter Kit
STARTKIT inneholder en knivbase for miksing og to beholdere
1595 kr
Vitamix PRO 300 Blender, Sort
Kompakt superblender med lavere støynivå og ny beholder.
7450 kr
Vitamix TNC 5200 blender, Hvit
Vitamix TNC 5200 er Rolls Royce´n av blendere på markedet. Les mer her !
6490 kr