Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer | Horisontale Juice
      
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (SS-4200)
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer

Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer

Kraftig horisontal slowjuicer fra Tribest i smart design.
5450 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
SS-4200
Tribest

Info: Mer informasjon
SoloStar 4 er den nyeste horisontale slowjuiceren fra amerikanske Tribest og ifølge selskapet verdens beste «Singel Auger Masticating SlowJuicer».

SoloStar 4 roterer KUN med 57 omdreininger i minuttet og er derfor den mest skånsomme roterende horisontal slowjuicer vi kjenner til. Utover dette benytter SoloStar 4 et forbedret 2-trinns pressesystem som vi kjenner igjen fra maskiner som Sana Juicer by Omega 606 og 707 og Omega 8227 / 8228.

Motoren er faktisk over 30 % kraftigere enn sine konkurrenter og har til og med mindre energibehov. Dette i kombinasjon med det oppgraderte pressesystemet er årsaken til at du her har en allround maskin du kan bruke til alt.

Dette er også en 5 i 1 maskin (slik som Hurom Chef Retro) som ikke bare presser fantastisk juice men som også kan male, elte, kna eller strimle pasta eller nudler. Med den nye SoloStar 4, kan du lage frosne desserter, babymos, soya eller mandel melk, nøttesmør, pastaremser eller kverning av kaffe eller krydderurter m.m. Du velger bare riktig sluttstykke for ønsket funksjon.

Alle komponenter, som kommer i kontakt med råvarene du ønsker og presse er selvfølgelig fremstilt i BPA og BPS frie plastmaterialer.

Det medfølgende tilbehøret omfatter en fin sil og en blank sil samt 4 forskjellige sluttstykker for andre formål enn å presse juice. Utover dette får du også med 2 beholdere, rensebørste samt en hånd sil og en ekstra fin sil som plasseres over beholderen hvis man overhodet ikke ønsker fiber i juicen.

Vi er derfor svært glade for og være det første selskapet i Norge som kan presentere enda en nyhet fra verdens ledende produsent innen kategorien slowjuicer.

Har du tid så ta gjerne en titt på John Kohler fra DiscountJuicers.com. Han er over seg av begeistring over denne modellen fra Tribest. 
Se flere produkter

Tribest Personal Blender XL beholder, 680ml
Ekstrabeholder til bruk mot din Tribest Personal Blender.
189 kr
Tribest glassbeholder, 240ml
4 stk. praktiske glassbeholdere
249 kr
Silikon tørkeark for Sedona Express serien, 3 stk.
BPA-frie og PTFE-frie tørkeark for Sedona Express serien.
369 kr
Tribest CS-1000 Citristar Citrus Juicer
En veldesignet, enkel og kraftig citrus juicer fra Tribest.
1295 kr