Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome | Horisonta
      
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (SS-4250)
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome

Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome

Kraftig horisontal slowjuicer fra Tribest i smart design.
5950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
SS-4250
Tribest

Info: Mer informasjon
SoloStar 4 er den nyeste horisontale slowjuiceren fra amerikanske Tribest og ifølge selskapet verdens beste «Singel Auger Masticating SlowJuicer».

SoloStar 4 roterer KUN med 57 omdreininger i minuttet og er derfor den mest skånsomme roterende horisontal slowjuicer vi kjenner til. Utover dette benytter SoloStar 4 et forbedret 2-trinns pressesystem som vi kjenner igjen fra maskiner som Sana Juicer by Omega 606 og 707 og Omega 8227 / 8228.

Motoren er faktisk over 30 % kraftigere enn sine konkurrenter og har til og med mindre energibehov. Dette i kombinasjon med det oppgraderte pressesystemet er årsaken til at du her har en allround maskin du kan bruke til alt.

Dette er også en 5 i 1 maskin (slik som Hurom Chef Retro) som ikke bare presser fantastisk juice men som også kan male, elte, kna eller strimle pasta eller nudler. Med den nye SoloStar 4, kan du lage frosne desserter, babymos, soya eller mandel melk, nøttesmør, pastaremser eller kverning av kaffe eller krydderurter m.m. Du velger bare riktig sluttstykke for ønsket funksjon.

Alle komponenter, som kommer i kontakt med råvarene du ønsker og presse er selvfølgelig fremstilt i BPA og BPS frie plastmaterialer.

Det medfølgende tilbehøret omfatter en fin sil og en blank sil samt 4 forskjellige sluttstykker for andre formål enn å presse juice. Utover dette får du også med 2 beholdere, rensebørste samt en hånd sil og en ekstra fin sil som plasseres over beholderen hvis man overhodet ikke ønsker fiber i juicen.

Vi er derfor svært glade for og være det første selskapet i Norge som kan presentere enda en nyhet fra verdens ledende produsent innen kategorien slowjuicer.

Har du tid så ta gjerne en titt på John Kohler fra DiscountJuicers.com. Han er over seg av begeistring over denne modellen fra Tribest. 
Se flere produkter

Tribest glassbeholder, 120ml
4 stk. praktiske glassbeholdere
199 kr
Humio Humidifier - toppmodellen
Fantastisk luftfukter med nattlampe og aromaduft.
1595 kr
Ekstra spiresett for Freshlife FL-3000 spiremaskin
Dette er et ekstra sett til Freshlife FL-3000 automatisk spirekasse.
695 kr
Tribest Sedona tørkeark, KIT inkl. 3 stk
Gjenbrukbar tørkeark for Sedona mattørker.
299 kr