Sproutman´s Hampspirepose | Spirekasser - Spirekasser & frø |
      
Sproutman´s Hampspirepose i gruppen Spirekasser & frø / Spirekasser hos Sunnere AS (SP05)
Sproutman´s Hampspirepose
Sproutman´s Hampspirepose

Sproutman´s Hampspirepose

Steve Meyerowitz enkle Hampspirepose
110 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
SP05

Info: Mer informasjon

Denne spirebagen er spesialdesignet for spiring. Posen er laget av et slitesterkt hamp/lin stoff, som er et naturmateriale. Størrelsen på posen er: høyde 31 cm, vidde 28 cm. Fordelen med denne posen er at den er laget slik at spirene får nok luft samtidig som drenering av vannet, når spirene skylles, er veldig god. På den måten unngår man mugging av spirer og frø. Vannet samles ikke i posen.

Du kan spire alle slags linser, bønner, korn og frø. Til og med frø som chia og linfrø ,som gelerer når de tilføres fuktighet, vil kunne spire i denne posen. De frøene som egner seg bedre til å spire i en spirekasse er: alfaalfa spirer, redikkspirer, brokkolispirer og øvrige salatspirer. Det er fordi disse spirene lettest spirer der de kan vokse vertikalt opp. De er også avhengig av lys for å spire.

De fleste spirer er klare etter 4-5 dager. 

Bagen er lett å ta med seg på reise, camping eller liknende. Stoffet krymper ikke og mugner ikke, slik bomull lett kan gjøre. Posen steriliseres første gang den brukes i kokende vann, etter hver bruk skylles den bare og henges til tørk. 

Super enkelt!