Sana Supreme Juicer 727 black | Horisontale Juicere - Frukt & g
      
Sana Supreme Juicer 727 black i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (727-B)
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black
Sana Supreme Juicer 727 black

Sana Supreme Juicer 727 black

Sana`s mest avanserte presse leveres nå med variabel hastighet for maksimale resultater.
8450 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
727-B
Sana Products

Info:

TEKST UNDER ARBEID
-----------------------------------------------------------
NYHET!

Sana 737 Supreme er den nyeste 2020 modellen fra det europeiske selskapet Sana Products. Sana 727 Supreme er en helt ny juicer og er spesielt utviklet for det europeiske markedet og brukere som ønsker noe av det beste en horisontal juicer kan tilby. Vi er glade for endelig og presentere i Norge markedets beste horisontale slowjuicer i kategorien under kr. 10.000.-.

Omega er en av verdens beste produsenter av produkter med fokus på en sunn og frisk helse. De lager noen av de beste juicepressene i verden, og Sana kombinerer denne kompetansen med design spesielt utviklet for den europeiske forbruker. Disse to selskapene har i samarbeid skapt den beste horisontale juicepressen – nemlig Sana EUJ-707.

Nydelig design:

Sana 707 ble designet for å kombinere funksjonalitet med et vakkert design, og sluttresultatet er «stunning» bra. De myke linjene sørger for at denne modellen skiller seg ut på en positiv måte i forhold til sine konkurrenter. Hver eneste detalj i denne juiceren er av topp kvalitet og materialene som brukes i konstruksjonen er best i klassen. Når du pakker opp maskinen for første gang merker du tydelig at denne oser av kvalitet, har topp byggekvalitet og er ekstremt solid. Samtidig leveres den i flere spennende og moderne farger.

Forbedringer:

Sana 707 har en rekke nye forbedringer i forhold til konkurrerende juice maskiner på markedet. En viktig endring er selve pressetrakten som bestemmer hvor store biter man kan putte inn i selve pressehuset. Pressetrakten har nesten dobbelt så stor diameter sammenlignet med andre maskiner i samme kategori. Dette fører til at maskinen så og si er helt selvmatende, og at du ikke trenger å dele råvarene i bitte små biter som tidligere.

Praktisk tilbehør:

Det medfølgende tilbehøret omfatter på denne modellen både en fin og en grov sil. Den fine silen brukes til og presse juice fra de fleste frukt og grønnsaker og vil være silen du som oftest bruker til daglig juicing for perfekte resultater. Med denne silen har du ingen problemer med hverken hvetegress eller andre problematiske grønnsaker med lange fibre, som spinat eller for eksempel selleri som fort stopper andre maskiner. Denne modellen juicer alt du kan juice, og er like god på harde eller myke grønnsaker som frukt og bær.

Den grove silen bruker man hvis man ønsker mer fiber i juicen, eller til bedre resultater med myke frukter som for eksempel bær eller ananas.

Sana 707 leveres også med en blank sil (uten hull), noe som gjør maskinen utrolig allsidig i forhold til hva du kan bruke den til. Med denne silen lager du typiske matprodukter som:

 • Sunne og deilige desserter ved å blande frukt med yoghurt
 • Hjemmelaget iskrem og sorbet ved bruk av frosne frukter
 • Hjemmelagd nøttesmør
 • Mandel, soya eller kokosmelk
 • Pasta i forskjellige former
 • Hummus fra for eksempel kikerter
 • Baby mat ved hjelp av kokte grønnsaker eller kjøtt
 • Maling av urter som pepper eller basilikum


Det er også relevant å nevne at alle delene er laget av BPA - frie materialer og at det på undersiden av maskinen finnes et praktisk ledningssystem som gjør at du bare kan rulle ut så mye ledning du trenger. 

Populær oljepresse:

Med denne modellen kan du også koble på en oljepresse der du kan lage hjemmelagd kaldpresset olje fra frø og nøtter og kjerner, kokosmasse, havre etc. Olje pressen på bildet er et tilleggsprodukt. Du finner mer informasjon om oljepressen her.

Markedets beste garanti:

Sana by Omega 707 har også markedets beste produktgaranti - du får en utrolig 10 års garanti på motor og 5 år på andre deler.

Her er noen av de nye fordelene med denne juiceren:

 • Større innmatings hull for ingredienser – 40 x 45 mm
 • Glass beholder for det ferdige resultatet
 • Rustfri beholder for avfall
 • Alle deler er BPA - frie
 • 3 forskjellige siler
 • Smart ledningsrulle på undersiden av maskinen
 • Rebgjøringsbørste og stav pusher
 • 10 års garanti på motor og 5 år på løse deler
 • 3 forskjellige farger – Matte Black, Matte Silver og Satin Bronze


Sana by Omega 707 er utstyrt med en kraftig og avansert presse som effektivt trekker ut vitaminer, enzymer og mineraler fra frukt , grønnsaker og hvetegress. Dette gjøres på en skånsom måte da den roterer KUN 70-80 omdreininger per minutt. Dette betyr at varmeutvikling som ødelegger næringsstoffer blir minimert og at det er minimalt med skum pga. oksidasjon under presseøkten.

Sana by Omega 707 vil bli en kjær og trofast følgesvenn på kjøkkenet som vil brukes hver dag.

Ta en titt på filmen under fra våre venner i selskapet Sana Products for en nærmere presentasjon av denne modellen.


SANA 727 SUPREME JUICER

Verdens mest avanserte juicepresse

motor

Avansert BLDC motor

Hjertet til enhver juicer er motoren, og motoren i Sana 727 Supreme er den mest avanserte vi har sett. Blant fordelene til denne motoren i forhold til normale motorer er lettere vekt, holdbarhet, lang driftstid, stille drift og presis variabel hastighetskontroll. Denne avanserte motoren tillater også drift uten stopp, i motsetning til de fleste saftpressere som bare kan operere i 15-30 minutter.

Motoren er plassert vertikalt, med et holdbart girsystem for å tillate horisontal drift i vertikal formfaktor.

727-black-control-knob

Første slowjuicer med variabel hastighet

En av de mest revolusjonerende nyhetene ved Sana 727 Supreme juicer er den variabel hastighetskontrollen. De fleste langsomme saftpressere fungerer alt fra 43 rpm til 110 rpm (rotering pr. min) . Sana 727 tilbyr hele  fire hastighetsinnstillinger: 40, 65, 90 og 120 o / min. Lavere hastigheter tillater mer forsiktig og presis juice, minimerer skum og oksidasjon, og er spesielt bra for myke eller fibrøse produkter. Høyere hastigheter er gode for lite fiberprodukter med et høyt væskeinnhold som sitrus.

Høy hastighet er også en stor tidsbesparelse med oljeekstraksjon når du bruker ekstrautstyr som en oljepresse. Dette er også den raskeste kaldpresspresseren for selleri som vi har testet.

_DSC0075 – obnovený

Helt nytt pressesystem

Sana 727 Supreme tar neste steg fremover med et helt nytt presse system. Skruen hadde blitt laget med mer avstand fra hverandre, noe som gjør det mulig å ta større "biter" fra råvarer og gjøre saftingen lettere. Fastkjørt eller fastkjørt produkt er en saga blott, siden motoren automatisk reverserer og starter på nytt når det oppdages fastkjørt papir. Til slutt får et roterende rustfritt stålblad ved masseuttaket en siste pressing av juice fra massen, ved å kutte den og øke trykket i saftkammeret. Resultatet er de høyeste utbyttene vi har oppnådd fra en hvilken som helst horisontal juicepresse.All new juicing system

The Sana 727 Supreme takes the next step forward with a new juicing system. The auger had been made with more widely spaced fins, which allows larger "bites" to be taken from produce and makes juicing easier. Jammed or stuck produce is a thing of the past, as the motor automatically reverses and restarts when a jam is detected. Finally, a rotating stainless steel blade at the pulp outlet gets one final squeeze of juice from the pulp, by cutting it and slighly increasing the pressure in the juicing chamber. The result is the highest yields we have achieved from any horizontal juicer.

Se flere produkter

SANA Smart Bread Maker - EXCLUSIVE
SANA Bread Maker er en av markedets smarteste og beste brødbakemaskin.
3950 kr
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
NYHET - Den mest avanserte høykvalitets juiceren på markedet inkl. oljepresse.
7950 kr
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
NYHET - Den mest avanserte høykvalitets juiceren på markedet inkl. oljepresse.
7950 kr
Sana Juicer by Omega 606 Pulp Regulator
Pulp regulator ring for Sana by Omega 606 drum cap 
249 kr