SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT | Horisontale Juicere - Fruk
      
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (707MSEUOE702)
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT
SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT

SANA BY OMEGA 707 + Oljepresse KIT

NYHET - Den mest avanserte høykvalitets juiceren på markedet inkl. oljepresse.
7950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
707MSEUOE702
Sana Products

Info: Mer informasjon

NYHET!

Sana EUJ-707 er den nyeste 2018 modellen fra amerikanske selskapet Omega, og det europeiske selskapet Sana. Sana 707 er en helt ny juicer og er spesielt utviklet for det europeiske markedet.Vi er glade for endelig og presentere her i Norge markedets beste horisontale slowjuicer i kategorien under kr. 5000.-.

Omega er en av verdens beste produsenter av produkter med fokus på en sunn og frisk helse. De lager noen av de beste juicepressene i verden, og Sana kombinerer denne kompetansen med design spesielt utviklet for den europeiske forbruker. Disse to selskapene har i samarbeid skapt den beste horisontale juicepressen – nemlig Sana EUJ-707.

Denne modellen leveres også med den populære oljepressen der du lager olje fra frø, nøtter og kjerner etc. 

Nydelig design:

Sana 707 ble designet for å kombinere funksjonalitet med et vakkert design, og sluttresultatet er «stunning» bra. De myke linjene sørger for at denne modellen skiller seg ut på en positiv måte i forhold til sine konkurrenter. Hver eneste detalj i denne juiceren er av topp kvalitet og materialene som brukes i konstruksjonen er best i klassen. Når du pakker opp maskinen for første gang merker du tydelig at denne oser av kvalitet, har topp byggekvalitet og er ekstremt solid. Samtidig leveres den i flere spennende og moderne farger.

Forbedringer:

Sana 707 har en rekke nye forbedringer i forhold til konkurrerende juice maskiner på markedet. En viktig endring er selve pressetrakten som bestemmer hvor store biter man kan putte inn i selve pressehuset. Pressetrakten har nesten dobbelt så stor diameter sammenlignet med andre maskiner i samme kategori. Dette fører til at maskinen så og si er helt selvmatende, og at du ikke trenger å dele råvarene i bitte små biter som tidligere.

Praktisk tilbehør:

Det medfølgende tilbehøret omfatter på denne modellen både en fin og en grov sil. Den fine silen brukes til og presse juice fra de fleste frukt og grønnsaker og vil være silen du som oftest bruker til daglig juicing for perfekte resultater. Med denne silen har du ingen problemer med hverken hvetegress eller andre problematiske grønnsaker med lange fibre, som spinat eller for eksempel selleri som fort stopper andre maskiner. Denne modellen juicer alt du kan juice, og er like god på harde eller myke grønnsaker som frukt og bær.

Den grove silen bruker man hvis man ønsker mer fiber i juicen, eller til bedre resultater med myke frukter som for eksempel bær eller ananas.

Sana 707 leveres også med en blank sil (uten hull), noe som gjør maskinen utrolig allsidig i forhold til hva du kan bruke den til. Med denne silen lager du typiske matprodukter som:

 • Sunne og deilige desserter ved å blande frukt med yoghurt
 • Hjemmelaget iskrem og sorbet ved bruk av frosne frukter
 • Hjemmelagd nøttesmør
 • Mandel, soya eller kokosmelk
 • Pasta i forskjellige former
 • Hummus fra for eksempel kikerter
 • Baby mat ved hjelp av kokte grønnsaker eller kjøtt
 • Maling av urter som pepper eller basilikum

Det er også relevant å nevne at alle delene er laget av BPA - frie materialer og at det på undersiden av maskinen finnes et praktisk ledningssystem som gjør at du bare kan rulle ut så mye ledning du trenger. 

Populær oljepresse:

Med denne modellen får du også med det komplette settet med Sana oljepresse der du kan lage hjemmelagd kaldpresset olje fra frø og nøtter og kjerner, kokosmasse, havre etc. Du finner mer informasjon om oljepressen her.


Markedets beste garanti:

Sana by Omega 707 har også markedets beste produktgaranti - du får en utrolig 10 års garanti på motor og 5 år på andre deler.

Her er noen av de nye fordelene med denne juiceren:

 • Spesialpriset sett som inkluderer juicer samt Sana oljepresse
 • Større innmatings hull for ingredienser – 40 x 45 mm
 • Glass beholder for det ferdige resultatet
 • Rustfri beholder for avfall
 • Alle deler er BPA - frie
 • 3 forskjellige siler
 • Smart ledningsrulle på undersiden av maskinen
 • Rebgjøringsbørste og stav pusher
 • 10 års garanti på motor og 5 år på løse deler
 • 3 forskjellige farger – Matte Black, Matte Silver og Satin Bronze


Sana by Omega 707 er utstyrt med en kraftig og avansert presse som effektivt trekker ut vitaminer, enzymer og mineraler fra frukt , grønnsaker og hvetegress. Dette gjøres på en skånsom måte da den roterer KUN 70-80 omdreininger per minutt. Dette betyr at varmeutvikling som ødelegger næringsstoffer blir minimert og at det er minimalt med skum pga. oksidasjon under presseøkten.

Fantastisk oljepresse lager sunn og næringsrik hjemmelaget kaldpresset olje.

Sana by Omega 707 vil bli en kjær og trofast følgesvenn på kjøkkenet som vil brukes hver dag.

Ta en titt på filmen under fra våre venner i selskapet Sana Products for en nærmere presentasjon av denne modellen.Ønsker du og se hva denne modellen kan gjøre så ta en titt på filmene vi har under fanen "mer informasjon". Her viser vi også hvordan oljepressen fungerer. Har du tid kan det være nyttig. 

Se flere produkter

Sana Supreme Juicer 727 black
Sana`s mest avanserte presse leveres nå med variabel hastighet for maksimale resultater.
8450 kr
SANA BY OMEGA 707 - Matte Black
NYHET - Den mest avanserte horisontale høykvalitets juiceren på markedet.
4950 kr
Sana Juicer by Omega 606 Pulp Regulator
Pulp regulator ring for Sana by Omega 606 drum cap 
249 kr
SANA Smart Bread Maker - EXCLUSIVE
SANA Bread Maker er en av markedets smarteste og beste brødbakemaskin.
3950 kr