RAW X2.5 Turbo Sort - inkl. Slow Start | Blendere |
      
RAW X2.5 Turbo Sort - inkl. Slow Start i gruppen Blendere / Diverse blendere hos Sunnere AS (X25-SS)
RAW X2.5 Turbo Sort - inkl. Slow Start

RAW X2.5 Turbo Sort - inkl. Slow Start

Rå Smoothie og Rawfood blender med slowstart funksjon.
2950 kr / 2450 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
X25-SS

RAW

Info: Mer informasjon
RAW X2.5 TURBO  er en høy hastighetsblender (36.000 o/min), som ikke må sammenlignes med rimelige lav hastighetsblendere du finner i markedet. Dette er en spesialmodell med lavere starthastighet.
 
Høyhastighetsblendere er i stand til å utføre visse oppgaver som "vanlige" blendere ikke er i stand til å gjøre som å knuse fruktkjerner og fibre, noe som frigjør alle næringsstoffene i frukt og grønnsaker.
 
Ernærings spesialister sier at det er mye høyere mat verdi per enhet mat ved bruk av en høyhastighetsblender. Med en RAW blender kan du lage alt fra nøttesmør, nøttemelk, smoothies til ferdig varm suppe. RAW X2.5 TURBO er en ekte rawfoodblender som tåler daglig bruk i mange år.
 
Kraftig motor på 1800W - 2.5 HK.
 
Når du ønsker å pulverisere en rekke matvarer som har en stor variasjon i hardhet trenger du all den kraften du kan få. Motoren har også en innebygget sikring som sørger for at den stopper automatisk ved for høy belastning.
 
Overføringen av kraften fra motor til beholder er stål mot stål for å sikre driftssikkerhet.  
 
Maskin er beskyttet mot overoppheting, og er bygget av materiale med en evne til å tåle høy temperatur. Raw's høyhastighetsmotor har SKS kulelagre, tysk kvalitets silikonstål og rene kopperviklinger samt emaljerte ledninger som gjør at den tåler høy temperatur og gir masse kraft.
 
Kraftig BPA fri polykarbonat (PC) beholder
 
 RAW blendere leveres med Polykarbonat (PC) beholder. Det er en transparent termoplast med eksepsjonell holdbarhet og selges oftest som «uknuselig plast». Den brukes også blant annet til visirer, maskindeksler og flyvinduer.
 
På grunn av high-speed bladene, som kan få en hastighet på over 500 km/t, er ikke glass noe trygt alternativ. Hvis en metallgjenstand, f.eks en skje eller kniv kommer inn i blenderen i full fart, kan en glassbeholder knuses og forårsake stor skade. Polykarbonat plast fra amerikanske Eastman Tritan er et mye tryggere alternativ for å unngå fare for knust glass. Tester viser at man kan kjøre over beholder med vanlig bil uten at den knuses.
 
Beholderen leveres med et kraftig lokk med åpning for staven som følger med i pakken. Beholderen er enkel å rengjøre. Du tar noen dråper Zalo ell.lign. + lunket vann. Kjør noen sekunder og skyll av i rennende vann.
 
6 Bladers knivsett 
Profesjonelle blader med små skarpe tenner,  som lager en myk masse av nøtter, korn, bønner og alle harde matvarer.
 
Enkelt brukerpanel og enkel i bruk
 
Brukepanelet består av 2 brytere + trinnløs dreiebryter.
 
Ved å ha manuelle kontroller gir det deg fleksibilitet til å ha full kontroll over blendingen. Alle brytere er testet for minimum 50 000 operasjoner.
Ledninger og støpsel kan skjules under motorenheten.
 
I "Working mode" kan du kjøre så lenge du vil. I "Turbo mode" anbefaler vi ikke mer enn 2 minutter.

Dette er en spesialmodell med lavere starthastighet.

Se flere produkter

RAW Advanced beholder, 1.2 liter, BPA fri
Leveres med 8 forsterkede knivblader.
990 kr
RAW drive socket m/toppskrue
Drivesocket med metallkjerne og toppskrue
299 kr
RAW beholder for Pro Q4000 1.5 liter, BPA fri
BPA Fri 1,5 liters beholder til RAW Q4000
1690 kr
RAW Advanced beholder, 2.0 liter, BPA fri
Leveres med 6 knivblader forsterkede kniver.
990 kr