Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer | Vertikale Juicere - Frukt & g
      
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv i gruppen Frukt & grønnsaks Juicere / Vertikale Juicere hos Sunnere AS (VSJ843)
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv

Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv

Den nye VSJ serien til Omega er utvilsomt selskapets beste Vertikale Slow Juicer.
4649 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
VSJ843
Omega

Info: Mer informasjon
Omega VSJ843RS er Omega Juicers første Slow Juicer med det nye 2 generasjons pressesystemet. Denne teknologien finner du også på modellene Hurom HU-700 2nd Generation og Hurom PREMIUM 2nd generation HF2.

Dette pressesystemet er årsaken til at disse modellene for tiden er de beste vertikale Slow Juicerene man kan kjøpe.

Denne modellen utmerker seg på følgende punkter. Mindre avfall, mer Juice, flott design og markedets enkleste maskin og rengjøre.

I Norge lanserer vi modellen som heter Omega VSJ843RS. I USA selges den samme maskinen under benevnelsen VSJ843Q men da med en forholdsvis stor design forskjell. Forskjellen på disse to modellene er selve motorhuset (US modellen er mye større og tar mer plass). Den amerikanske modellen vil senere komme hit til Norge men da under navnet Sana Juicer by Omega EUJ-808. Etter vår mening er modellen som nå kommer helt klart og foretrekke.

Det nye kvernsystemet ble først lansert på Hurom HU-700 2nd generation tidlig i 2014. Nå ser vi det også på denne modellen fra Omega men nå med en liten forandring. De har valgt og levere maskinen uten systemet variabel pulp-kontroll som vi ser på Hurom modellene. Dette er også årsaken til at maskinen er noe rimeligere enn Hurom HU-700 2nd generation og modellen HF2. Utover dette så vil alle disse 3 maskinene være identisk like når det gjelder pressemekanisme og ytelse.

Denne modellen er uten tvil det mest interessante på markedet for øyeblikket. Den presser og squezer dine råvarer på en glimrende måte. Alt fra bløte bær, harde grønnsaker, frukter og produkter som spinat og hvetegress. Maskinen er rett og slett et allround vidunder og er perfekt for deg som ønsker en virkelig levende juice. Maskiner med dette pressesystemet byr på en rekke forbedringer i henhold til tidligere modeller.

Vi nevner følgende:

  • Ny og forbedret induksjonsmotor. Denne roterer kun med 43 omdreininger i minuttet.
  • Helt nyutviklet kvernsystem som eliminerer problemet med tilstopping.
  • Pressekvernen leveres nå med 2 kutteblader. Det betyr at presseskruen kutter råvarene 2 ganger under 1 omdreining (Twice as slow, Twice as good). Presseskruen squeezer og knuser fibrene kaldt og skånsomt og gir deg juice av beste kvalitet.
  • Auto Clean funksjon. Fyll maskinen opp med vann etter bruk og lukk juice proppen. La maskinen gå noen sekunder før den tømmes. Maskinen er praktisk talt ren og tom for avfall.
  • Juice Cap. Juiceproppen lar deg mikse råvarer slik at du kan lage blandingsjuicer. Fyll pressehuset opp med juice før du tømmer. Det gir ekstra næringsstoffer.

Omega VSJ843RS slowjuicer er utstyrt med en ny og forbedret induksjonsmotor som arbeider stille, kraftfullt og som roterer KUN med 43 omdreininger i minuttet. Tidligere generasjoner opererte med 70-80 omdreininger pr min. Fordelen med dette er at det ikke utvikles varme slik at juicen holder seg lengere, smaker bedre og har mer næringsstoffer.

Omega VSJ843RS presser vanskelige fibre enda mer effektivt enn tidligere. Du vil nesten ikke oppleve skum og den skånsomme pressingen resulterer i meget høye nivåer av enzymer, vitaminer og næringsstoffer. Du kan også bruke denne modellen til og lage smoothies, yoghurt, nøttemelk m.m.

Denne nye modellen er en kompakt, moderne og effektiv juicepresse. Den presser absolutt best og gir også den sunneste juicen på grunn av den lave hastigheten til motoren.

Omega VSJ843RS legger seg absolutt i tet i konkurransen om den beste vertikale Slow Juiceren på markedet. Det er KUN Hurom HU-700 2nd generation og modellen i rustfritt stål Hurom PREMIUM 2nd generation HF2 som er i samme klasse.

Vi er meget stolte av og presentere enda en super nyhet fra Omega Juicers. Har du tid så ta gjerne en titt på filmen under. Her viser man den amerikanske modellen som senere kommer til Norge under navnet Sana Juicer by Omega EUJ-808. De er helt like men har forskjellig design.Omega VSJ843RS er en desidert 'High End' juicepresse, som er fremstillet i 'Commercial Quality'. Se teknisk informasjon under "mer informasjon".

Se flere produkter

Sana Juicer by Omega 606 Pasta Kit
Denne passer alle modeller av Sana Juicer 606 serien
489 kr
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, rød
Den nye VSJ serien til Omega er utvilsomt selskapets beste Vertikale Slow Juicer.
4795 kr
Sana Juicer by Omega 606 pressehus (DRUM)
Pressehus som passer Sana Juicer by Omega 606 serien
895 kr
Sana Juicer by Omega 707 - Fin sil
Juicing screen (fin sil) for Sana Juicer by 707 serien
595 kr