Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer | Vertikale Juicere - Frukt
      
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer i gruppen Frukt & grønnsaks Juicere / Vertikale Juicere hos Sunnere AS (MMV-702S)
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer

Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer

Omega leverer her en fantastisk ny og effektiv Slowjuicer med stort innmatingsrør.
5950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
MMV-702S
Omega

Info: Mer informasjon
NYHET: Omega MVV-702 MegaMouth Slowjuicer er en spennende 2017 nyhet fra Omega Products, INC. 

Maskinen skiller seg ut fra sine øvrige søsken i Omega serien, og andre slowjuicere fra Hurom og Tribest, ved og tilby en maskin med markedets største innmatingsrør på hele 7,6 cm i diameter. Derfor har den fått navnet Omega MegaMouth. Fordelen med den store åpningen, er at du nå kan presse hele frukter og grønnsaker, uten at du trenger og kutte råvarene i små stykker før du skal presse juice.
 
Med denne modellen har Omega igjen lansert en slowjuicer i topp kvalitet, som ingen andre produsenter matcher i denne klassen. Omega MegaMouth er den raskeste og enkleste vertikale modellen vi har for og presse kaldpresset juice i ditt eget kjøkken.
 
Ekstra STORT innmatingsrør til råvarene:
Diameteren på innmatingsrøret er på hele 7,6 cm stort. Dette er omtrent dobbelt så stort som de øvrige slowjuicerene fra Omega, Hurom og Tribest. Det betyr, som nevnt tidligere, at du slipper å bruke så mye tid til og kutte og forberede råvarene før du presser juice.
Men, vi anbefaler uansett at du kutter råvarene i litt mindre stykker enn hullets størrelse, fordi du da får større utbytte av råvarene (mer juice). I realiteten kan du putte, f.eks et helt eple i trakten så sant det ikke er større enn 7,6 cm. I trakten er det i tillegg en liten kniv / kutter som effektivt deler råvaren opp i to, så sant du bruker den medfølgende Pusheren.

Kraftig motor:
Som alle Omega juicere, så er også model MMV-702 utstyrt med en kraftig elektromotor, som har det nødvendige kraftoverskuddet til og kaldpresse selv harde rotfrukter på lav hastighet. Denne modellen roterer med 60 omdreininger i minuttet, som sikrer effektiv pressing, og et høyt utbytte av råvarene hvor vitaminer og enzymer bevares best mulig. Den kraftige motoren betyr også at Omega Juiceren er meget støysvak – faktisk kommer det meste av lyden ikke fra motoren men fra ”knaske” lyden, når kvernen tygger seg igjennom råvarene.
 
Ekstra bruksomeråde:
Omega MMV-702 leveres med en standard fin sil for juice pressing. Det som derimot skiller denne modellen fra f.eks Witt by Kuvings C9600, er at den leveres standard med ”smoothie and blank strainer KIT”. Det vil si en tilleggs sil som er grov og en sil uten hull (blank strainer).Med dette settet som er inkludert i prisen, kan du lage smoothie, sorbet, nøttesmør, babymos etc. Derfor har Omega MMV-702 langt flere brukerområder enn sine konkurrenter.
 
Enkel rengjøring:
Omega MMV-702 er enkel å gjøre ren – de roterende bladene innvendig i pressehuset sørger for og holde silen ren under selve pressingen. Når du er ferdig, anbefaler vi og fylle maskinen med vann, for så og skylle vannet ut før selve rengjøringen av delene. Da er det faktisk så enkelt at du bare skyller delene under rennende vann og bruker den medfølgende børsten for å rengjøre silen. Enklere kan det ikke bli.

Smart dryp-stop:
Når du lukker den kraftige dryp-stop knappen på pressehuset, så drypper det ikke juice på kjøkkenbenken. Men, du kan også bruke knappen for og stenge for juice utløpet under pressing, slik at juicen blir godt blandet i pressehuset, inntil du slipper den løs i beholderen eller rett i glasset.

Ta en titt på filmen under for en nærmere presentasjon av maskinen: 


Under fanen "mer informasjon" vil du finne tekniske spesifikasjoner samt et par ekstra filmer som viser maskinen i praktisk bruk, og hvordan du lager f.eks sorbet, nøttemelk etc. 

Se flere produkter

Sana EUJ-828 Vertical Juicer - Black
Sana's 3rd generasjon vertikal juicer er kommet til Norge
6950 kr
Sana Juicer by Omega 606 Pasta Kit
Denne passer alle modeller av Sana Juicer 606 serien
489 kr
SANA BY OMEGA 707 - Ferrari Red
NYHET - Den mest avanserte horisontale høykvalitets juiceren på markedet
4950 kr
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Den nye VSJ serien til Omega er utvilsomt selskapets beste Vertikale Slow Juicer.
4649 kr