Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv | Frukt & grønnsaks Ju
      
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv i gruppen Frukt & grønnsaks Juicere hos Sunnere AS (VRT402)
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv
Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv

Omega Juicer VRT372HDS Slow Juicer, sølv

Dette er Omega Juicers mest solgte allround maskin. Nå i fargen sølv.
2495 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
VRT402
Omega

Info:

Dette er Omegas mest solgt juicer på verdensbasis. Omega VRT372HDS slow juicer kommer med en rekke spennende forbedringer, bl.a. kan nevnes:

 • Kvern-systemet er forbedret, idet det lille tannhjulet er flyttet vekk fra pulp-utløpet, noe som resulterer i markant mindre pulp i juicen - med andre ord en mere tyntflytende juice.
 • Det følger også med en liten ekstra filter sil, som du kan legge ovenpå juice beholderen. Den filtrerer juicen en ekstra gang, så du reduserer pulp-innholdet til et minimum (hvis ønskelig).
 • Den nye juice proppen, som vi også kjenner fra Hurom eller Kuvings, gjør det mulig å lage enda flere spennende juicer. Proppen lukker midlertidig for juice-utløpet, noe som gir mulighet for og lage f.eks en super lekker nøtte melk, eller melk av bløte frukter som eksempelvis bananer. Når du lukker proppen, så blir ingrediensene i trommelen og blir juicet/blandet som igjen resulterer i en kraftigere smak.

Omega VRT372HDS Slow Juicer bruker den patenterende teknologien kaldt SSS (Slow Squeezing System) - til langsomt og presse juicen ut av frukt og grønnsaker. I motsetning til centrifugal juicers, så gir denne slow juicer teknikken et helt fantastisk resultat, hvor den naturlige smak, farge, vitaminer, enzymer og næringsstoffer bevares.

Den lave hastigheten på motoren, ca. 70-80 omdreininger i minuttet - betyr samtidig at Omega VRT372HDS Slow Juicer er meget støysvak samtidig med at den produserer vesentlig mere juice – faktisk opp til 30% mere i forhold til tradisjonelle centrifugal juicere. Den unytter frukten og grønnsakene langt bedre, hvilket bl.a. kan ses på den tørre pulp (avfall). Kvernen er som på de øvrige Omega juice pressene uført i det ekstremt harde materiale GE Ultem, som er 8 ganger hardere enn på de fleste andre juicere og er stort sett ustoppelig.

Omega VRT372HDS Slow Juicer leveres med en børste til rengjøring av filter silen, to løse beholdere, et ekstra løst filter til og sette over beholderen og en uførlig og illustrativ bruker manual på engelsk.

Har du har noen minutter til overs, så bør du se denne filmen, der lillebroen Omega VRT352 vises: Rengjøringa er enkel, idet juice presseren består av ganske få deler, som du enkelt skyller under rennende vann - vær dog oppmerksom på, at selve filter silen skal rengjøres grundig for fibre med den medfølgende børste. Hvis du lager forskjellige slag juice i forlengelse av hverandre, så kan du med fordel helle litt vann i juiceren for og skylle den igjennom, så er den klar til nye oppgaver.

Da Omega VRT372HDS er en 'oppestående' juice presse i motsetning til de mere tradisjonelle horisontale slow juicerene, så tar den ikke på langt nær så mye plass på kjøkkenbenken, så du kan la den stå fremme, som igjen betyr at du får laget mere juice, fordi du ikke behøver og styre med og pakke juiceren ut/inn av et kjøkkenskap, hver gang du skal bruke den.

Kvern teknologien, som brukes i Omega VRT slow juicerne er utrolig effektiv, hvilket gjør disse maskiner til meget alsidige juicere, som uten problemer håndterer stort sett alle typer av frukt og grønt.

Spesifikasjoner:

 • Høyde: - 40,0 cm
 • Bredde: - 15,5 cm
 • Dybde: - 21,3 cm
 • Vekt: - 6,2 kilo
 • Strømforbruk: - 150 W
 • Produktgaranti: - 5 år på motor og deler
 • Teknologi: - SSS (Slow Squeezing System)
 • Omdreininger pr. minutt: 70 / 80

Se flere produkter

Sana Juicer by Omega 606 Drum Cap
Denne passer alle modeller av Sana Juicer 606 serien
499 kr
Sana Juicer by Omega 707 pressehus (DRUM)
Pressehus som passer Sana Juicer by Omega 707 serien
795 kr
Omega 8228 slowjuicer, chrome
Oppgradert modell! Omega 8228 lager fantastisk kaldpresset juice fra alle typer råvarer.
3950 kr
Omega VERT VSJ843RS Slow Juicer, sølv
Den nye VSJ serien til Omega er utvilsomt selskapets beste Vertikale Slow Juicer.
4649 kr