Omega Juice Cube 302S | Horisontale Juicere - Frukt & grønnsaks
      
Omega Juice Cube 302S i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (302S)
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S
Omega Juice Cube 302S

Omega Juice Cube 302S

Omega`s nyeste modell er re-designet til en kraftig Slowjuicer for maksimal ernæring.
5495 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
302S
Omega

Info: Mer informasjon

NYHET!  Omega Juice Cube 302S slowjuicer er en spennende nyhet fra amerikanske Omega Juicer.

Maskinen skiller seg ut fra sine konkurrenter, ved at den er produsert i en praktisk kube lignende formfaktor, som tar lite plass på kjøkkenbenken. Utmerket design appell, med et overbevisende inntrykk av kvalitet gjør at denne maskinen skiller seg ut fra andre i mengden av horisontale slowjuicere. Samtidig er pressen en av de beste og mest allsidige "singel auger" juicere i vårt sortiment. 

Enkel konstruksjon:

Det spesielle med denne slowjuiceren kontra andre horisontale maskiner fra Omega, Hurom eller Tribest er selve konstruksjonen. Her får du en "alt-i-ett" løsning med praktiske oppbevaringsrom for alle løse deler som siler, dyser, beholdere etc. Alt i et flott moderen design som går rett hjem i de fleste private kjøkken. Bilde under illustrerer den geniale oppbygningen av denne modellen: 

Da vi testet denne maskinen første gang, må vi innrømme at vi var svært spente på om Omega virkelig har klart og re-designe sine tradisjonelle horisontale slowjuicere til en litt mer kompakt og praktisk løsning. De har absolutt lykkes i dette arbeidet og har klart og lage en formfaktor som både ser bra ut og som er svært praktisk i daglig bruk.

Men i praksis, er dette den samme maskinen som Sana Juicer by Omega eller Omega 8228 og 8227. Det betyr at selve bruksområdet og kvaliteten på sluttresultatet vil være det samme som de tidligere modellene fra Omega.

Omega Juice Cube 302S er virkelig en lekker, kompakt juicer med mange fordeler: den kan juice alt, er lett å rengjøre, samt at den har tilleggsfunksjoner (ved bruk av de forskjellige dysene).

Juicer alt: Omega Juice Cube er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter og lignende. Men, den juicer også like bra harde grønnsaker og frukter. Det vil si den juicer alt du kan juice.

Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 5 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

Andre bruksområder: Omega Juice Cube 302S kan også brukes til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter. Det følger med ekstra dyser til maskinen som gjør at du kan sette på disse istedenfor juicer delene.

Tar liten plass, lekkert design: Omega Juice Cube 302S har målene 26*26*26 cm og den passer lett inn i ditt kjøkkenmiljø.

Omega har på denne modellen derimot valgt og bruke en litt kraftigere motor på hele 200 Watt, enn på sine andre horisontale juicere. Dette kler maskinen veldig bra, og vi opplever en presse som takler både tørre og våte råvarer uten problemer. 

Ta gjerne en titt på denne videoen fra våre venner i eujuicers. Her ser dere en grundig test og omtale rundt produktet.


Hvis du ønsker mer teknisk informasjon, samt Omega`s egen produktvideo kan du trykke på fanen "mer informasjon" lengere oppe på siden.

Se flere produkter

Omega 8227 slowjuicer, sølv
Oppgradert modell! Omega 8227 lager fantastisk kaldpresset juice fra alle typer råvarer.
4450 kr
Sana Oil Extractor EUJ-702
Oljepresse spesielt utviklet for Sana Juicer by Omega 606 og 707 serien.
3750 kr
Sana by Omega EUJ-606 juicer, black
Nå med 5-trinns pulp regulator og ny farge
4950 kr
Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer
Omega leverer her en fantastisk ny og effektiv Slowjuicer med stort innmatingsrør.
5950 kr