Oilpresso BY CI | Vertikale Juicere - Frukt & grønnsaks Juicere
      
Oilpresso BY CI i gruppen Oljepresser hos Sunnere AS (CI-OP)
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI
Oilpresso BY CI

Oilpresso BY CI

Lag fantastiske måltider med fersk og naturlig hjemmelaget olje med nye Oilpresso fra CI.
4495 kr
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
CI-OP

Info: Mer informasjon
SUNN MAT STARTER HJEMME !
 
Sunn matlaging starter med deg ! Lag deilige måltider med fersk og naturlige olje, med CI Oilpresso.
 
Maskinen er svært enkel å bruke og rengjøring går som en lek. Oilpresso sørger for en optimal kaldpressing av olje og bevarer sunne næringsstoffer og rike smaker av ferske råvarer.
Nyt smaken og duften av 100% økologisk og naturlig olje laget hjemme hos deg selv. Kaldpressede oljer er sunne fordi de bevare naturlige næringsstoffer, har essensiellt sunt fett og er rik på smak og aroma. Nyt derfor ferske økologiske oljer i dine kalde retter, salater eller sauser. Rester kan brukes som garnityr eller strø eller som ingredienser i sauser og dressinger. 


FUNKSJONALITET MØTER GODT DESIGN !

Hvem sa at en oljepresse ikke kan se elegant ut ? Rent og moderne design gjør at CI produkter skiller seg ut fra sine konkurenter i markedet. Ikke bare design men også funksjonalitet gjør at Oilpresso fra CI er markedsledende når det gjelder kaldpresset olje.  


Maskinen har ett-trykks knapper som gjør den enkel og betjene. Resten av jobben gjøre Oilpresso selv. Oilpresso er også bygget av kvalitets materialer og er laget for og vare. Derfor ytes det også 5 års garanti

Maskinen har ett-trykks knapper som gjør den enkel og betjene. Resten av jobben gjøre Oilpresso selv. Oilpresso er også bygget av kvalitets materialer og er laget for og vare. Derfor ytes det også 5 års garanti. 


ULIKE OLJER - MANGE FORDELER


Oljer har ulike fordeler avhengig av ingrediensene som brukes. Finn ut hva slags fordeler forskjellige ingredienser kan gi deg ! Se noen forslag under.


Se gjerne filmen under:Trykk på "link til produktdatablad" hvis du ønsker og se på manualen som medfølger maskinen.