Nokia Body Cardio - V.2, White | Helseprodukter |
      
Nokia Body Cardio - V.2, White i gruppen Helseprodukter hos Sunnere AS (WBS04W)
Nokia Body Cardio - V.2, White
Nokia Body Cardio - V.2, White
Nokia Body Cardio - V.2, White
Nokia Body Cardio - V.2, White
Nokia Body Cardio - V.2, White
Nokia Body Cardio - V.2, White

Nokia Body Cardio - V.2, White

Nokia Body Cardio gir deg nøyaktig og omfattende oversikt over din helsetilstanden.
1595 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
WBS04W
Nokia

Info: Mer informasjon

NYHET fra Nokia

Nokia Body Cardio V.2 er den nyeste toppmodellen til Nokia, som er en trådløs Wifi vekt,  som gir deg en enkel og omfattende oversikt over egen kropp og helse.

Nokia Body Cardio V.2 gir deg øyeblikkelig tilbakemelding på vektens egen skjerm og synkroniseres automatisk med smarttelefonen eller nettbrettet ditt slik at du kan følge endringer over tid, og forstå enklere hva som skjer med kroppen din.

Super smart vekt

Med denne vekten kan du holde øye med din kardiovaskulære helse ved hjelp av pulsmålinger og samtidig få nøyaktige vekt- og BMI-målinger. Den måler også kroppsfett og vann i kroppen, samt muskel- og benmasse. All data synkroniseres sømløst med Nokia Health Mate-appen eller andre helse- og trenings programmer for iOS eller Android operativsystemer (sjekk hva du har).

Hvis målet ditt er å gå ned i vekt eller trene opp muskler, er det enkelt å gå på vekten for å følge med på kroppsfett, vannprosent, muskel- og skjelettmasse. Nokia Body Cardio V.2 leverer målinger med oversiktlige trendlinjer, slik at du kan se fremgang eller tilbakegang over tid.

Historikk, visualisering, status

Hver gang du veier deg vises informasjonen automatisk i Health Mate-appen via Wi-Fi- eller Bluetooth-synkronisering. Sett et mål i appen og få tips og oppmuntring fra Health Mate som hjelper deg med å nå målet ditt. Med historikken for vekt, kroppssammensetning og hjerterytme kan du se hva som fungerer, forsterke positive handlinger og fokusere på målene dine. Hvis du ønsker mer oppfølging, kan du registrere deg for et av de tilpassede helseprogrammene utviklet for å forme viktige aspekter av helsen din.

Motivasjon

Når vekten er koblet til Wi-Fi, leverer den dagens værvarsel for nærområdet, slik at du kan planlegge dagen din. Det motiverer deg også til å bruke vekten daglig. Du kan tilpasse skjermen for å vise dataene som er viktige for deg. Når skjermen er sammenkoblet med en aktivitetsmåler fra Nokia, kan den også vise et sammendrag av hva du gjorde dagen før, for enda mer motivasjon.

For hele familien

Vekten gjenkjenner automatisk opptil åtte brukere. Hver persons individuelle data synkroniseres enkeltvis til en individuell Health Mate-profil. Den kan også støtte gravide med helseråd fra fødselsleger og tilpasset vektmåling, og den har en egen babymodus for veiing av det minste familiemedlemmet. 

Flott design

Body Cardio har ingen ben som må justeres. Den har bare en solid aluminiumsbase på 1,9 cm – så den er ekstremt slank, men samtidig stabil. Det betyr også at Body Cardio kan brukes på alle typer overflater, fra tre- og stengulv til et tykt teppe. Det oppladbare litiumionbatteriet varer dessuten i opptil et år etter ladning.

Nøkkelpunkter

  • Kroppsmasseindeks (BMI) og full analyse av kroppssammensetning
  • Health Mate-appen måler helsen din på alle måter
  • Enkelt oppsett og trådløs synkronisering
  • Tynn og flat aluminiumsbase på 1,9 cm
  • Den beinløse designen gir mer stabilitet på både harde og myke overflater
  • Profiler for opptil åtte brukere
  • Integrert kostholdssporing via MyFitnessPal
  • Kompatibel med Apples Helse-app og Apple Watch
  • Fås i svart eller hvit


Se video under for en nærmere presentasjon av dette produktet:

Se flere produkter

Nokia BPM+ blodtrykksmåler
Nokia BPM+ er spesielt utviklet for nøyaktige puls- og blodtrykksmålinger
1245 kr
Nokia Home - kamera & luft overvåkning
Med Nokia Home har du full oversikt over hus og luftkvalitet hjemme.
1845 kr
Nokia Nokia Thermo - feber termometer
Smart trådløst feber termometer med minne for opptil 8 personer.
949 kr
Nokia Body Cardio - V.2, Black
Nokia Body Cardio gir deg nøyaktig og omfattende oversikt over din helsetilstanden.
1595 kr