Merlin PRO 800 Blender, 2.5 L, black | Diverse blendere - Blend
      
Merlin PRO 800 Blender, 2.5 L, black i gruppen Blendere / Diverse blendere hos Sunnere AS (P800)
Merlin PRO 800 Blender, 2.5 L, black

Merlin PRO 800 Blender, 2.5 L, black

Kraftig blender med hele 4.3 HK sterk motor på 2380W
5950 kr
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
P800

Info:

Merlin Pro 800 høyhastighetsblender - 4,3 HK - 2380 W

* Høyhastighetsblender (45.000 o/min)
* Trinnløs hastighetskontroll fra 0 - 45000 o/min

* Råsterk motor på hele 2380W - 4.3 HK
* Uknuselig BPA fri beholder som kan vaskes i oppvaskmaskin
* 4 bladers multifunksjonelt knivsett i karbon stål 420SS
* 3 års garanti for private - 1 år for næringskjøp

Merlin Pro 800er en høyhastighetsblender (45.000 o/min), som ikke må sammenlignes med billige lavhastigetsblendere da høyhastighetsblendere  er i stand til å utføre visse oppgaver som "vanlige" blendere ikke er i stand til å gjøre som å knuse fruktkjerner og fibre noe som frigjør alle næringstoffene i frukt og grønnsaker. 

Høyhastighetsblendere har lang levetid, og årsaken til dette er at det er at de svært sjelden går på full styrke, og de tilfelle den gjør det, så er den effektiv at tiden minimal i forhold til en lavhastigetsblender. 

Kraftig motor på 2380W - 4.3 HK

Når du ønsker å pulverisere en rekke matvarer, som har en stor variasjon i hardhet, trenger du all den kraften du kan få. 

Motoren har også en innebygget sikring som sørger for at den stopper automatisk ved for høy belastning. 

Overføringen av kraften fra motor til beholder er stål mot stål for å sikre driftssikkerhet.  

Om uhellet skulle være uten kan man bytte drivesocket ( overføringen mellom motor og beholdr ) på sekunder. Den er utstyrt med toppskrue for rask service.


Maskin er beskyttet mot overoppheting, og er bygget av materiale med en evne til å tåle høy temperatur. 

Merlin´s høyhastighetsmotor har SKS kulelagre, tysk kvalitets silikonstål og rene kopperviklinger, samt emaljerte ledninger som gjør at den tåler høy temperatur og gir masse kraft. 


DRIVESOCKET

Kraftig Eastman Tritan BPA fri beholder

Merlin blendere leveres med Polykarbonat  beholder. Det er en transparent termoplast med eksepsjonell holdbarhet og selges oftest som «uknuselig plast». 

Den brukes også blant annet til visirer, maskindeksler og flyvinduer. På grunn av high-speed bladene, som kan få en hastighet på over 500 km/t, er ikke glass noe trygt alternativ.  Hvis en metallgjenstand, f.eks en skje eller kniv kommer inn i blenderen i full fart , kan en glassbeholder knuses og forårsake stor skade. 

Polykarbonat plast (PC), eller blandingspolyester er et mye tryggere alternativ for å unngå fare for knust glass. Beholderen er BPA(bisfenol-A) fri.

Beholderen leveres med et kraftig lokk med åpning for staven.

Beholderen er enkel å rengjøre. Du tar noen dråper Zalo ell.lign. + lunket vann. Kjør noen sekunder og skyll av i rennende vann eller vask den i oppvaskmaskinen

Enkelt brukerpanel og enkel i bruk

Brukepanelet består av 2 brytere + trinnløs dreiebryter.
Ved å ha manuelle kontroller gir det deg fleksibilitet til å ha full kontroll over blendingen. Alle brytere er testet for minimum 50 000 operasjoner.

Ledninger og støpsel kan skjules under motorenheten. 
 

4 Bladers knivsett 

Profesjonelle blader med små skarpe tenner,  som lager en myk masse av nøtter, korn, bønner og alle harde matvarer. Multifunksjon knivsett  for Is/Smoothie/Grønnsaker + tørre varer. Særlig god på Is

Mål og Vekt: 

44cm høy x 19cm bredde x 19cm dyp. Vekt: 6.0 kilo. 
4-BLADERS-KNIVSETT


Merlin Pro 800 er en produksjonsblender som benyttes av storkjøkken, skoler og andre næringsdrivende, hvor det stilles store krav til holdbarhet, kvalitet, og driftsikkerhet.  Den er robust og stillegående.