Hurom HU-700 slowjuicer, hvit (HH-WBE06) | Vertikale Juicere -
      
Hurom HU-700 slowjuicer, hvit (HH-WBE06) i gruppen Frukt & grønnsaks Juicere / Vertikale Juicere hos Sunnere AS (HH-WBE06)
Hurom HU-700 slowjuicer, hvit (HH-WBE06)
Hurom HU-700 slowjuicer, hvit (HH-WBE06)

Hurom HU-700 slowjuicer, hvit (HH-WBE06)

Dette er modellen som har vunnet Red Dot Design Award 2013 for sitt uovertrufne flotte design.
3695 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
HH-WBE06
Hurom

Info: Mer informasjon
Hurom HU-700 er en av de beste slowjuicerene på markedet for øyeblikket. Denne modellen er den nest beste av alle maskiner i Hurom`s kaldpresse serie.
 
Med denne maskinen presser du juice av appelsiner, epler, gulrøtter, ingefær, samt det meste av frukt og grønnsaker du finner på markedet. Som offisiell forhandler av Hurom juicere i Norge kan du stole på våre erfaringer vedrørende bruk og kvalitet.

Denne nye modellen fra Hurom med betegnelsen HH-WBE06 er en spennende NYHET. Den kommer i et nytt lekkert design og med et praktisk innebygget gripe håndtak.

Hurom HU-700 vant den prestisjetunge prisen ”Red Dot Design Award” i 2013 pga. det funksjonelle designet samt den høye kvaliteten i alle detaljer.

Selve juicebeholderen er 40 % større enn på tidligere modeller. Den rommer nå hele 500 ml. Dette betyr at man kan presse større mengder juice samtidig som juiceproppen på beholderen er lukket. Det og stenge til juiceproppen mens man juicer gir en rikere smaks og ernæringsmessig juice, enn at man lar juicen forlate maskinen umiddelbart. Med denne proppen kan man også lage smoothie (uten bruk av blender). Proppen brukes også når man skal rengjøre maskinen. Etter endt pressing fylles bare maskinen med vann. Deretter blir rengjøringen mye enklere. 

Bruk et par minutter på og se denne lille videoen som Vitality4Life har laget. Den forklarer forskjellen på HU-400 (finnes ikke i Norge), HU-500 og HU-700.

Hurom Slowjuicere er meget allsidige maskiner som stort sett håndterer alle typer frukt og grønt.

Hva slags begrensninger har så denne modellen ? I forbindelse med juicing av bladgrønt som for eksempel diverse salater eller spinat anbefaler vi at disse kuttes noe opp. De lange fiberene i denne typer grønt kan tilstoppe avfallshullet i bunnen av juicebeholderen. Dette unngår man dersom man eventuelt kutter råvarene noe opp eller blander bløte råvarer med harde råvarer. Dette er kun et lite tips !

Skal man utelukkende presse kun bløte grønne produkter med innhold av lange fibere vil vi i stedet anbefale Hurom sin nye toppmodell HU-700, 2nd generation. Denne maskinen takler alle utfordringer. TRYKK HER FOR INFO !

Dette medfølger maskinen: 

- En rengjøringsbørste
- To beholdere (de kan stables helt tett så de er som en). Den ene er for oppsamling av juice og den andre for avfall (pulp)
- En fin sil og en flott oppskriftsbok

Vi vil absolutt anbefale denne maskinen for deg som er ute etter en god kvalitets maskin til en fornuftig pris med allround egenskaper.

Se flere produkter

HUROM HU-500 Slowjuicer, hvit
Super kaldpresse nå BPA fri og med juicepropp !
3295 kr
Hurom HZS 3rd Generation Slowjuicer, Silver
Nyutviklet 3 generasjons toppmodell fra Hurom i rustfritt stål. 
6450 kr
Hurom Spinning Brush for 3rd generation modeller
Roterende børste inkl. silikon vinger
349 kr
Hurom presseskrue (Auger) for 3rd generation
Duo Blade 3rd generation presseskrue for Hurom HZS & H26 (H-AA)
895 kr