Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver | Vertikale J
      
Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver i gruppen Juicere / Vertikale Juicere hos Sunnere AS (H-AA-DBE17)
Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver
Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver
Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver
Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver

Hurom H26 Alpha 3rd generation Slowjuicer, Silver

Nyutviklet 3 generasjons modell fra Hurom i fargen sølv. 
5950 kr
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
H-AA-DBE17
Hurom

Info: Mer informasjon
NYHET! Den nye Hurom H26 Alpha 3 generasjons slowjuicer setter nye standarder i bransjen. Vi er stolte over og være det første selskapet i Norge som kan presentere denne flotte nyheten fra Hurom.
 
Hurom tar med denne utgaven tilbake tronen innen kaldpressing og lanserer med denne modellen 3 generasjon kvern teknologi samt en enklere rengjøring.
 
Se filmen under, så får du et godt inntrykk av, hva du kan lage i en Hurom H26 (vil du ser mer rundt det tekniske kan du klikke på fanen "mer informasjon" over).Ny 3. generasjons pressekvern:
Hurom har ikke ligget på latsiden den siste tiden. Med denne modellen har de utviklet en ny pressekvern som er enda mer effektiv en den du finner på dagens 2. generasjons modeller (Hurom HU-700 2. generasjon og Hurom PREMIUM HF2). Pressekvernen roterer KUN med 43 omdreininger pr. minutt, og som gir det perfekte resultat når du skal presse juice. Med større effektivitet får du enda mer utbytte av dine innkjøpte råvarer. Hele pressehuset er også nytt, og konstruert for at montering og rengjøring skal være enklere enn tidligere.
 
Roterende børster:
Silikon børstene (rotation wiper) roterer nå med bare 17 omdreininger i minuttet. Dette sikrer at juicen blandes skånsomt uten dannelse av sjenerende skum. Pressehuset er utstyrt med en juice-prop, som gjør det mulig å lukke for utløpet og presse hele 500ml juicen om gangen.
 
Gjennomsiktig pressetrakt:
På Hurom`s profesjonelle maskiner for kommersielt bruk er pressetrakten gjennomsiktig. Slik er det også på denne modellen fra Hurom. Fordelen med dette er at du ser hva som skjer i trakten, og på den måten kan følge med i prosessen slik at du ikke overbelaster kvernen.
 
Nytt tilbehør:
Det medfølger med denne modellen et helt nyutviklet KIT som gjør det mulig lage smoothie, sorbet eller is.
 
Utover dette får du også med en fil sil, grov sil, smoothie/ice cream KIT, 2 beholdere (1 for juice og en for avfall), pusher, 2 rense børster, tørkestativ, støv cover, oppskriftsbøker og brukermanual.
 
Hurom H26 Alpha er markedets beste kaldpresse (Slow juicer) i denne prisklassen. Den er også meget stillegående og er produsert i BPA og gift frie komponenter. Den gir maksimal utnyttelse av råvarene og er garantert å produsere den høyeste juice kvalitet på markedet.

Rengjøring:
Enkel rengjøring er en viktig faktor for at du kommer til og bruke maskinen for fremtiden. Denne modellen er den enkleste å rengjøre av alle våre vertikale Slowjuicere. Se filmen under for en demonstrajon.

HUROM - "ett må ha" produkt for helsebevisste mennesker !

Se flere produkter

Hurom fin sil for 3rd generation modeller
Fin sil for Hurom 3rd generation modeller
795 kr
Hurom grov sil for 2nd generation modeller
Grov sil for Hurom 2nd generation modeller
789 kr
Hurom dobbelsidig børste
Rensebørste for Hurom siler
179 kr
Hurom trakt (Hopper Lid) for 2nd generation modeller
Pressetopp (trakt) for alle Hurom 2nd generation modeller.
749 kr