Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie | Horisontale Juicere - Fr
      
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (GH-SBE06)
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie
Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie

Hurom Chef Retro Style - GH/DT Serie

Nye Hurom Chef er vinner av prisen "iF Design Award 2015". Anbefalt produkt!
4795 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
GH-SBE06
Hurom

Info:
Siden etableringen av Hurom i 1974 har selskapet lansert banebrytende forskning, innovasjon og teknologi innen tekniske helsebringene livsstils maskiner.

Vi er derfor svært glade for og være det første selskapet i Norge som kan presentere enda en nyhet fra verdens ledende produsent innen Slow juicere.

Hurom produserer også Slow juicere eller komponenter for andre leverandører som Oscar, Omega, Sana Juicer by Omega etc.

Den nye modellen fra Hurom har fått navnet Hurom Chef GH/DT Serie og er en fantastisk flott 5 i 1 maskin i typisk Retro design.

Skal du ha den beste horisontale Slow juiceren på markedet under 5000 kroner er dette maskinen vi absolutt anbefaler. Det er ikke bare vi som ønsker og krone dette som beste valg men den fikk også nylig ved lansering prisen "iF Design Award 2015". Dette stadfester Hurom som en ledende produsent innen sin kategori.

Hurom Chef er ikke bare det beste horisontale Slow juicer valget. Dette er nemlig en 5 i 1 maskin som ikke bare presser fantastisk juice men som også kan male, elte, kna eller strimle pasta eller nudler. Med den nye Hurom Chef, kan du lage frosne desserter, babymos, soya eller mandel melk, nøttesmør, pastaremser eller kverning av kaffe eller krydderurter m.m. Du velger bare riktig sluttstykke for ønsket funksjon.

Nye Hurom Chef er også utstyrt med det nyeste pressehuset som gir maksimalt utbytte av dine råvarer. Pressehuset er også utstyrt med en justerbar ring med 5 forskjellige innstillinger, som regulerer hvor mye fiber du vil ha i din juice. Du velger trinn 1 til citrusfrukter og for eksempel trinn 5 til hvetegress, urter eller andre grønne myke råvarer der det kreves mer kraft.

Det medfølgende tilbehøret omfatter en fin sil og en blank sil samt 4 forskjellige sluttstykker for andre formål enn jucing. Utover dette får du også med 2 beholdere, rensebørste samt en liten ekslusiv oppbervarings veske. Dette er noe som gjør maskinen utrolig allsidig.

Hvordan er maskinens presse egenskaper i forbindelse med vanskelige grønnsaker ? Mange juicerpresser (spesielt rimlige sentrifugemaskiner) sliter i dag med råvarer som hvetegress, urter, grønnkål, spinat samt harde produkter som gulrot og rødbeter. La oss si det slik; “resultatet vil forbløffe deg”. Maskinen har ingen problem med hverken hvetegress eller andre problematiske grønnsaker som har lange fibre som spinat eller selleri. Vi ser ofte at rimligere maskiner stopper opp da silen eller filter utgang tettes til når man presser slike råvarer.

Hurom Chef er utstyrt med et enkelt og kraftig pressesystem som effektivt trekker ut vitaminer, enzymer og mineraler fra frukt, grønnsaker og hvetegress mm. Dette gjøres på en skånsom måte da den roterer KUN 70-80 omdreininger per minutt. Dette betyr at varmeutvikling som ødelegger vitamin C og E er minimert og at det er minimalt med skum pga. lite oksidasjon. Her får du levende juice i bokstavelig forstand. 

Når det gjelder støynivå er den også best i sin klasse.

Hurom Chef er lett å demontere / montere med funksjonen “one touch drum release buttom”. På konkurrerende modeller må du dreie rundt på et hjul som ofte desverre setter seg fast. Dette gjør også maskinen svært enkel og rengjøre. Faktisk den enkleste av alle våre modeller. Hurom utmerker seg også på dette feltet.

Det er også relevant å nevne at alle delene i maskinen er laget av BPA frie Tritan materialer. Hurom Chef er også gjenstand for markedets beste produktgaranti på 5 år.


Tekniske spesifikasjoner:

Hurom Chef Retro Design - GH/DT Serie

Serie / modell nr: GH/DT serie GH-SBE06. Kun sølv i NorgePower:150 watt
BPA frie Tritan komponenterJaVolt:230 - 240 volt
Gjennomsiktig trakt:JaVekt:6 Kg
One Touch Drum Release:JaDimesjoner:163mm x 424mm x 345mm
Dyser:4 forskjellige dyser og trykk justerings ring Anbefalt motorbruk:ca. 30 min per syklus
Motorhastighet:70 - 80 omdreininger pr. min. Sertifiseringer:CE / C-Tick
Siler: 1 fin sil og 1 blank silUtmerkelse:2015 iF Design Award
Medfølgende tilbehør: Veske, rengjøringsbørste, 2 beholdere, manualGaranti:5 år

HUROM - "ett må ha" produkt for helsebevisste mennesker !

Se flere produkter

Hurom grov sil for 2nd generation modeller
Grov sil for Hurom 2nd generation modeller
789 kr
Hurom sitrus presse
Hurom sitrus presse for montering på Hurom eller Omega slowjuicer.
395 kr
Hurom rensebørste
Rensebørste for Hurom siler
159 kr
Hurom Chef - GI SERIES
Bestselger i nytt design.
4450 kr