Humio Humidifier - toppmodellen | Andre nyttige produkter |
      
Humio Humidifier - toppmodellen i gruppen Andre nyttige produkter hos Sunnere AS (HU-1020)
Humio Humidifier - toppmodellen
Humio Humidifier - toppmodellen
Humio Humidifier - toppmodellen

Humio Humidifier - toppmodellen

Fantastisk luftfukter med nattlampe og aromaduft.
1595 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
HU-1020
Tribest

Info: Mer informasjon
Opplev den terapeutiske duften ( via eterisk olje ) med ny forbedret luftfukter og lampe. Vi har nå fått inn Humio fra Tribest .
 
Humio ultra luft fukter og lampe er den perfekte løsningen for å tilføre fuktighet til tørr eller oppvarmet luft og skaper god atmosfære og innredning av ditt hjem .
 
Humio er sikker og enkel å bruke, lett å vedlikeholde og er en kostnadseffektiv å sikker måte å beskytte din familie og hjem fra de mange fysiske plager du kan oppleve pga. av tørr eller oppvarmet luft.
 
Humio er designet for å gi optimal komfort. Den er en pålitelig og enkel måte å forbedre inneklima og gir en myk belysning til mørke rom som benytter det siste innen ultralyd vibrasjoner og LED lysteknologi.
 
Humio opererer stille, bruker minimalt med strøm og er spesielt designet for å elegant utfylle ethvert rom i huset uten distraksjon. Humio bruker mindre strøm enn en lyspære og gir opptil 10 timers drift per tank ( 2 liter) med vann. Den er perfekt for et rom i hjemmet eller på kontoret.
 
Tørr og varm luft kan bidra til mange fysiske problemer som neseblod, tette bihuler, tørr nese, hals, lepper og kløende hud.
 
Dessuten, når tørr luft forblir ubehandlet, kan det øke risikoen for statisk elektrisitet, ødelagte møbler, gulv, skap eller veggmaling og tapet som sprekker. Med Humio kan du beskytte familien og hjemmet ved å forbedre luftkvaliteten.
 
Humio er også elegant designet for å tilby en beroligende og avslappende atmosfære av myke farger som langsomt lyser opp og harmonisere med rommets innredning, mens den roterer i nyanser av rødt , blått og grønt. Det er også mulig å trykke på en knapp for å få det til å holde seg på et ønsket nyanse, eller å helt slå av lyset.
 
Andre luftfuktere som koker vann, produsere varm damp kan gjøre at et rom føles fuktig. Humio lager en kjølig damp som kan brukes hele dagen uten avbrudd og ubehag. Det er heller ingen fare for å brenne deg eller små barn. Det er heller ingen filter man må bytte på denne maskinen
 
På Humio kan man velge mellom to nivåer av fuktighet - høy eller lav. Ultralyd vibrasjoner skapes av et metallmembran som vibrerer på en ultralydfrekvens og avgir fuktighet til luften som gir optimal komfort og svært god luftkvalitet.
 
Når Humio brukes som en nattlampe kan du la forskjellige farger sakte gå over i hverandre eller de kan pauses for å tilpasse seg din favoritt nyanse av rødt, grønt eller blått .
 
Det innebygde LED-lyset i Humio er utformet for å gi riktig nyanse av belysning som beroliger sansene uten å generere varme eller overskuddsenergi. I tillegg vil LED-belysningen blinke rødt når vanntanken er tom og varsler deg om å fylle vann når den samtidig brukes som en luftfukter .
 
Funksjoner:
  1. 360 ° roterende utløpsdyse - En roterende dyse designet for enkelt å endre retningen av dampen.
  2. Etterfylling av eterisk olje, se bilde ovenfor. (olje ikke inkludert)
  3. Lyset skifter kontinuerlig mellom blå - rød – grønn.
  4. Avtagbar hals - kan skrus av for enkel rengjøring og kan brukes som et håndtak ved fylling av vanntanken.
  5. Vanntank - Volume 2 liter vann for opptil 10 timers bruk per tank. Noen foretrekker destillert vann.
  6. Rengjøringsbørste – Lekkert plassert i bunnen for enkel oppbevaring . Brukes til å rense Humio om nødvendig.
  7. Posisjoneringspunkt - identifiserer den korrekte posisjon hvor vannbeholderen hviler på bunnen.
  8. Justere Humio til ønsket innstilling ved å trykke på en knapp . Hver funksjon kan både arbeide separat og brukes samtidig.
Se flere produkter

Green Star Elite GSE-5010 Twin Gear Juicer
En av markedets beste Twin Gear Masticating juicer nå i fargen sort. 
7950 kr
Tribest Solostar 4, Slow Masticating Juicer, Chrome
Kraftig horisontal slowjuicer fra Tribest i smart design.
5950 kr
Tribest Sedona tørkeark, KIT inkl. 3 stk
Gjenbrukbar tørkeark for Sedona mattørker.
299 kr
Tribest Slowstar fin sil for modell SW-2000
Rustfri stål sil for Tribest Slowstar SW-2000
445 kr