Excalibur« 9-bretts Dehydrator, stainless steel | Matt°rker |
      
Excalibur« 9-bretts Dehydrator, stainless steel i gruppen Matt°rker / Excalibur matt°rker hos Sunnere AS (D900SHD-NO)
Excalibur« 9-bretts Dehydrator, stainless steel
Excalibur« 9-bretts Dehydrator, stainless steel

Excalibur« 9-bretts Dehydrator, stainless steel

Excalibur mattørker med kabinett og hyller i rustfritt stål.
9450 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
D900SHD-NO
Excalibur

Info: Mer informasjon
Excalibur Dehydrator produserer sine kvalitets produkter i USA og har vært på markedet i over 30 år.

Her er den nyeste topp modellen i serien med 9 hyller. Denne modellen har som sine søstre klokke men er nå produsert med et ytterkabinett, dør og hyller i rustfritt stål.

Dette er med på og gjøre modellen mer estetisk og tidsriktig samt mer praktisk i forbindelse med tunge råvarer og rengjøring.

Den innvendige delen av kabinett er som de andre 9 hyllers modellene laget i BPA fri polykarbonat.

Denne modellen er utstyrt med 9 store rustfrie evig varende hyller og med justerbar termostat og en 26 timers klokke. De 9 brettene i denne modellen utgjør et samlet areal på ca. 1,4 m2 og skulle rekke for de aller fleste.

Termostaten gjør det mulig og justere temperaturen i intervallet 40 – 74 grader Celsius. Den har også en ekstra stor ventilator på hele 18 cm og en motor på 400W. Vi har funnet ut at modellen med 5 hyller vil ha et strømforbruk på ca. 0,114 kWh i timen. Det betyr at en 12 timers produksjon vil koste litt over 2 kr. Denne modellen har noe kraftigere motor men strømforbruket vil ikke være mye annerledes.

Det som gjør denne modellen spesiell i forhold til andre merker på markedet er maskinens konstruksjon. Excalibur har valgt og plassere motoren på siden av maskinen og ikke i bunnen som du finner på mange andre merker. Fordelen med dette er at du unngår problemer med dryppvæske fra det du tørker i bunnen av maskinen.

En annen fordel er at Excalibur bruker hyller som er lette og fjerne fra selve Dehydratoren. Dette gjør det mulig og tørke kjøtt, fisk,frukter og grønt med stort volum (man bruker færre hyller når man har store råvarer).

Konstruksjonen er også årsaken til at disse modellene tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen og presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet. Luften presses ut foran på maskinen.

Horisontal og vertikal tørking gjør at maten blir jevnt og fort tørr. Temperaturen i denne maskinen er stabil under hele tørketiden noe som fører til at maten hurtigst mulig blir ferdig på riktig måte. Slik unngår man også at maten forringes og at det blir grobunn for skadelige bakterier.

Vi vil nevne at det er en fordel og bruke paraflex premium eller ultra om man lager knekkebrød eller lignende. Slik unngår man at de faller igjennom de åpne hullene i ristene som følger med.

Maskinen er meget lett og bruke og det medfølger nå en ny manual på engelsk fra produsenten. Her finner du et hav av oppskrifter.

Rengjøring er også enkelt og hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Vi er igjen meget stolte av og presentere enda et fantastisk produkt fra den mest foretrukne Dehydratorer produsenten i verden. EXCALIBUR !

Made in U S A !

Er du i tvil om hva du skal velge ? Ta en titt HER!

Se flere produkter

Excalibur 9-bretts Dehydrator, m/digitalt display
Dehydrator med digitalt display og elektronisk temperaturstyring i 2 intervaller.
4950 kr
Excalibur 9-bretts Dehydrator m/klokke, Hvit
Dette er valget for deg som ønsker en mat tørker med stor kapasitet.
3950 kr
4450 kr
Excalibur 5-bretts Dehydrator m/klokke,  Sort
Den mest populære Dehydratoren for de fleste. 
3459 kr
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Dehydrator m/digitalt display og elektronisk temp. styring. Best av 5 bretts modeller.
3950 kr