Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display | Excalibur ma
      
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display i gruppen Mattørker / Excalibur mattørker hos Sunnere AS (4548CDFB)
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display
Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display

Excalibur 5-bretts Dehydrator, m/digital display

Dehydrator m/digitalt display og elektronisk temp. styring. Best av 5 bretts modeller.
3950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
4548CDFB
Excalibur

Info: Mer informasjon
Excalibur Dehydrator produserer sine kvalitets produkter i USA og har vært på markedet i over 30 år. 

Her er den nyeste topp modellen innen 5 bretts modeller fra Excalibur, som leveres med gjennomsiktig dør i BPA fritt materiale og praktiske håndtak for enkel betjening. Denne modellen er også utstyrt med digitalt display og elektronisk temperaturstyring i to intervaller.
 
Den elektroniske temperaturstyringen gir en rekke nye muligheter, som vi også kjenner fra den profesjonelle 10 bretts modellen til Excalibur (EXC-10).
 
  • Klokke innstillingen går helt opp til 48 timer, hvor de øvrige maskiner med analog klokke KUN går til 26 timer.
  • Man kan fritt operere mellom to temperaturinnstillinger. For eksempel kan du starte med og kjøre maskinen ved 55 grader for så automatisk skifte til 36 timer ved 35 grader. Dette gir en enorm fleksibilitet og gjør mattørking mer effektivt.
  • Som de øvrige Excalibur Dehydratorer kan du valgfritt operere temperaturen i intervallet 35-74 grader Celsius.
 
Denne modellen er utstyrt med 5 store hyller, og utgjør et samlet tørke areal på ca. 0,75 m2 og skulle rekke for de aller fleste. Den har også en stor ventilator på hele 13 cm og en motor på 400W, som sikrer at dehydreringen skjer meget effektivt og forholdsvis støysvakt.
 
Vi har funnet ut at Excalibur modellen med 5 hyller vil ha et strømforbruk på ca. 0,114 kWh i timen. Det betyr at en 12 timers produksjon vil koste litt over 3 kr.  
 
Alle materialer i selve kabinettet, dør og hyller er laget i BPA fri polykarbonat.
 
Det som gjør denne modellen spesiell i forhold til andre merker på markedet er maskinens konstruksjon. Excalibur har valgt å plassere motoren på baksiden av maskinen og ikke i bunnen som du finner på mange andre merker. Fordelen med dette er at du unngår problemer med dryppvæske fra det du tørker i bunnen av maskinen.
 
En annen fordel er at Excalibur bruker hyller som er lette og fjerne fra selve Dehydratoren. Dette gjør det mulig og tørke kjøtt, fisk, frukter og grønt med stort volum (man bruker færre hyller når man har store råvarer).
 
Konstruksjonen er også årsaken til at disse modellene tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen og presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet. Luften presses ut foran på maskinen.
 
Horisontal og vertikal tørking gjør at maten blir jevn og fort tørr. Temperaturen i denne maskinen er stabil under hele tørketiden, noe som fører til at maten hurtigst mulig blir ferdig på riktig måte. Slik unngår man også at maten forringes og at det blir grobunn for skadelige bakterier.

Vi vil nevne at det er en fordel og bruke paraflex premium eller ultra tørkeunderlag om man lager knekkebrød eller lignende. Slik unngår man at de faller igjennom de åpne hullene i ristene som følger med.   

Maskinen er meget lett å bruke og det medfølger manual på engelsk fra produsenten. Rengjøring er også enkelt og hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskinen.
 
Vi er igjen meget stolte av og presentere enda et fantastisk produkt fra den mest foretrukne Dehydratorer produsenten i verden. EXCALIBUR.

Se film under for nærmere informasjon:

Se flere produkter

Excalibur 9-bretts Dehydrator m/klokke,  Sort
Dette er valget for deg som ønsker en mat tørker med stor kapasitet.
4450 kr
Excalibur 9-bretts Dehydrator, m/digitalt display
Dehydrator med digitalt display og elektronisk temperaturstyring i 2 intervaller.
4950 kr
Excalibur 9-bretts Dehydrator m/klokke, Hvit
Dette er valget for deg som ønsker en mat tørker med stor kapasitet.
3950 kr
4450 kr
Paraflexx Premium underlag til Excalibur Dehydrator
Spesielt laget til Excalibur Dehydrator modeller med 5- og 9 hyller.
159 kr