ECOlunchbox Oval (2 delers sett) | Mat & Lunsj Bokser |
      
ECOlunchbox Oval (2 delers sett) i gruppen Mat & Lunsj Bokser hos Sunnere AS (O36)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)
ECOlunchbox Oval (2 delers sett)

ECOlunchbox Oval (2 delers sett)

ECOlunchbox Oval er laget av miljøvennlig rustfritt stål (bestikk legering).
369 kr
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
O36
ECOlunchbox

Info: Mer informasjon
ECOlunchbox® Oval (2-Delt Sett)
Beskrivelse:

Trøtt av og bruke Tupperware eller andre ekle giftige plastikkbokser ? Prøv vår ECOluncbox Oval som er laget av rustfritt stål i høy kvalitets bestikk legering. Dette er et 2 delt sett som inkluderer en stor oval matboks pluss en litt mindre beholder som er perfekt for sauser, dipper eller annen fuktig mat.
 
Bekymring rundt de helsemessige farene knyttet til giftstoffer i plast (f.eks. bisfenol A og ftalater) er en av årsakene til at etterspørselen etter plastfrie matbokser laget fra tradisjonelle ikke-giftige materialer er sterkt økende.
 
Rustfritt stål er derfor et ideelt materiale for matbokser fordi det ikke er giftig og avgir aldri farlige stoffer uansett hva det blir utsatt for. Samtidig er ekstremt holdbart!
 
Produktdetaljer:
 
• Praktisk størrelse kjennetegner denne store ovale matboksen som måler hele 16,5 cm lang, 12,7 cm bred og 5,08 cm høy. Dette gir god plass til flere skiver og f. eks en side rett. Passer også til pasta, salater og andre matretter.
 
• Den medfølgende runde rustfrie stål beholderen lekker ikke takket være det BPA-frie plastlokket som følger med. Ideelt for sauser, dressinger, yoghurt, pureer eller andre flytende produkter. Beholderen passer inni den store ovale boksen eller kan brukes separat. Denne boksen er det eneste produktet i ECOlunchbox plastikkfrie sortiment som bruker et plastlokk.
 
• ECOlunchbox Oval er ikke vanntett. Fuktige matvarer fungere godt i våre matbokser. Men fordi lokkene ikke har noen plast pakninger eller andre syntetiske foringer så vil mat som er veldig flytende lekke i disse boksene. Supper og andre svært våte elementer bør settes i den lille beholderen med plastlokk.
 
• Settet kan vaskes i oppvaskmaskinen. Men, plast er aldri anbefalt og vaskes i en oppvaskmaskin fordi den høye temperaturen bryter ned plast og gjør den mer utsatt for utvasking av giftstoffer.
 
• ECOlunchbox Oval er ikke for bruk i mikrobølgeovn. Mat kan varmes opp i den metallbeholdere (uten plastlokk!) i en middels varm ovn eller over et ildsted.
 
• Stålet er av meget høy kvalitet (bestikk rustfritt stål 305). Made in Thailand. 

Se flere produkter

ECOlunchbox gaffel & skje KIT
4 praktiske skjer eller gaffeler i rustfritt stål
225 kr
ECOlunchbox gaffel & skje
Praktisk skje eller gaffel i rustfritt stål
89 kr
ECOlunchbox Solo Cube
Standard matboks laget i høykvalitets rustfritt stål.
299 kr
ECOlunchtray, Stor
På tide og si goodbye til plastikk og engangs-tallerkner!
239 kr