Blendtec Professional 800 Blender | |
      
Blendtec Professional 800 Blender i gruppen Blendere / Blendtec blendere hos Sunnere AS (P800D4601-NO)
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender
Blendtec Professional 800 Blender

Blendtec Professional 800 Blender

Toppmodell fra Blendtec med best ytelse, kvalitet, design og lavt støynivå.
14950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
P800D4601-NO
Blendtec

Info: Mer informasjon
NYHET ! Dette er Blendtec`s absolutte toppmodell for profesjonelt bruk (home & business). Den er faktisk så god at selv kommersielle bedrifter som cafeer, restauranter, catering etc. kjøper denne modellen. 

Det viktigste argumentet for å kjøpe nettopp denne blenderen er støy og kvalitet. Endelig har Blendtec laget en modell som er så stille i bruk at du aldri i verden vil ha en annen blender.  Samtidig er den spekket med topp ytelse, kvalitet, design og funksjonalitet.

OK, så hva får du ved nesten og bruke 15.000 kroner ? Jo, nå skal du høre: 

Motor: 3,8 HK (peak horsepower motor), 240Volt 1800Watt
Betjening: Touch panel (opplyst berøringsflate og LCD-display)
Hastighet: 11 valgbare hastighetstrinn + Pulsfunksjon
Programmer: 6 forhåndsprogrammerte funksjoner. Deigprogram, blande drinker/isterninger, smoothie, sherbet / is, juice, suppe og cleaning
Beholder: 1 stk. Blendtec Wildeside + beholder med 5 kanter og ventilert lokk. Den har målestreker opp til 1,3 liter men rommer totalt over 2 liter.
Lyd: Leveres med isolert motorhus samt støycover. 

Anbefaler videoen under hvis du vil ha demonstrert lydnivået: Blendtec Professional 800 arbeider så stille at man nesten ikke kan høre den. Den er utstyrt  med et elegant og forseglet lyddempningskabinettet. Blenderen har den mest lyddempende og luftstrøm smarte teknologien på markedet. Den beviser at industriell kraft ikke må innebære industriell støy. Takket være sitt akustiske deksel, som demper lyd maksimalt, blir Pro 800 en av de stilleste blenderene i verden. Fra og med nå er det mulig å mikse uten å avbryte samtaler eller musikk m.m.

Blendtec opplyser, at deres Professional 800 serie har et støyniå på ca 67 dB. Til sammenlikning skal det nevnes at en alminnelig samtale foregår omtrent ved 65 dB.

De 6 innebygde programmene er enkle og innstille å sikrer et perfekt resultat om du lager smoothie, isdesserter, supper eller purèer. En fordel ved og bruke programmene er at du ikke behøver å stå ved blenderen mens den arbeider. Den stopper nemlig selv, når den er klar.

Den enormt kraftig motoren på hele 3,8 hk og de laserkuttede knivene blander og deler ingrediensene ned til sitt absolutte minimum. Dette vil igjen føre til optimalt opptak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kroppen. Den medfølgende 2 liters beholderen tåler kokende vann og gir deg uante muligheter for og lage lekre og spennende retter til alle dagens måltider. Maskinen er også kompatibel med Blendtec Twister Jar. Se her for mer informasjon. 

Velg Blendtec Professional 800 hvis du ikke vil gå på kompromiss med kvalitet og ytelse - så har du en blender, som du bare blir mer og mer glad i ettersom årene går.

Vi er meget stolte av og kunne presentere enda et nytt og spennende produkt her i Norge.Se flere produkter

Blendtec Connoisseur 825 Commercial Blender
"State of the art" Blender leveres med rå kraft, effektivitet og arbeidsro.
15950 kr
Blendtec Classic 575 Blender, skifergrå
NYHET ! Blendtec Classic 575 er en profesjonell blender for hjemmebruk.
5495 kr
Blendtec Stealth 875 Commercial Blender
For maksimal kvalitet, kraft og funksjonalitet velg den prisbelønte Stealth 875.
19950 kr