Blendtec Designer 725 series, stålgrå | Blendtec blendere - Ble
      
Blendtec Designer 725 series, stålgrå i gruppen Blendere / Blendtec blendere hos Sunnere AS (BLB-725-GM)
Blendtec Designer 725 series, stålgrå
Blendtec Designer 725 series, stålgrå
Blendtec Designer 725 series, stålgrå
Blendtec Designer 725 series, stålgrå
Blendtec Designer 725 series, stålgrå
Blendtec Designer 725 series, stålgrå

Blendtec Designer 725 series, stålgrå

Blendtec`s nyeste toppmodell for hjemme bruk har endelig kommet til Norge.
8950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
BLB-725-GM
Blendtec

Info: Mer informasjon
NYHET! Dette er Blendtec`s nyeste toppmodell for hjemmebruk. Blendtec Designer 725 skiller seg ut fra sin lillebror 625 ved at den er utstyrt med et kabinett i rustfritt børstet stål i stedet for plast. 
 
Den har også trinnløs hastighets regulering (her har 625 serien KUN 7 faste hastigheter og velge mellom) og den leveres med 6 innebygde ferdige programmer (625 serien har 4). Motoren er også litt kraftigere på denne modellen og har en såkalt malsimal effekt / ytelse på hele 3,8 HK eller 2800watt (det den kan klare maksimalt i løpet av noen sekunders belastning). Vi gjør oppmerksom på at den vedvarende ytelsen er på 1800 watt og er den korrekte ytelse og oppgi for denne modellen. Les mer om dette under fanen "mer informasjon". 
 
Blendtec Designer 725 er en videreutvikling av den kjente og populære Blendtec HP3A Home Blender som vi også selger på vår nettside. Vi har derfor store forventninger til dette produktet i det norske markedet. Samtidig har dette produktet hele 8 års garanti.
 
Dette er en kraftfull, profesjonell og drifts sikker blender for nybegynnere eller profesjonelt bruk.
 
Blendtec blendere brukes i juicebarer, kaffebarer, kafeer, restauranter, hoteller og mange andre virksomheter over hele verden og er det perfekte valget for deg som vil ha noe av beste markedet kan tilby.
 
Denne modellen leveres med Blendtec Wildeside Jar som rommer hele 2,9 liter (målestreker opptill 1,3 liter) og et smart touch betjeningspanel som gjør maskinen enkel og operere og rengjøre. Utover dette så kommer blenderen i et nytt og forbedret design.
 
Enkel betjening:
 
Blendtec Designer 725 har 6 automatiske programmer samt 100 % trinnløs hastigsvelger som enkelt styres fra det nye smarte touch panelet til Blendtec.
 


Du kan velge mellom programmene: Smoothie, Salsa (dressing, deigtyper etc), Is, Whole Juice, Hot Soup og rengjøring. Perfekt resultat hver eneste gang.
 
Fordelen med og bruke de innebyggede programmer er at maskinen selv justerer hastighet opp og ned for og gi perfekte resultater. Displayet viser rest tid på det løpende programmet.
 
Hvis du ønsker og finjustere og ta manuell kontroll over hvordan blenderen opererer, er dette like enkelt å gjøre. Bare velg ønsket hastighet på speedvelgeren på panelet til blenderen.
 
Det er også en PULS bryter man kan trykke på for og levere strøm i korte støt. Motoren stopper når du tar fingeren vekk fra knappen.
 
Mer kraft og bedre kjøling:
 
Blendcec Designer leveres med en ekstremt kraftig motor på hele 1.800 Watt (maksimal ytelse 2800 watt), som sammen med det unike design av Wildside beholderen gjør at man ikke behøver blender-staven til denne modellen. Vi er dessverre ikke helt enig med fabrikken i dette, og skulle gjerne hatt en stav f.eks i forbindelse med matretter som innholder lite veske. Men, Blendtec har løst denne problematikken med og lage den fantastiske Twister Jar beholderen som er perfekt for slikt bruk. Du ser den herMed dette tillegget kan du lett lage produkter som nøttesmør, hummus, babymat, sorbet, tykk milkshake, pesto, guacamole, kokos m.m
 
 
Kjøling av motoren er viktig for lang holdbarhet. Her har Blendtec`s ingeniører utviklet en løsning som er vesentlig mer effektiv en på tidligere modeler å som vil føre til bedtydelig lengere holdbarhet på din blender.
 
Trenger du raskt og effektivt å lage juicesmoothies, proteindrikker, milkshake, sauser, pesto, mandelmelk eller drinker m.m. er dette blenderen du trenger når du vil imponere deg selv eller gjestene dine.
 
Det er så å si ingen begrensninger på hva du kan lage med en blender fra Blendtec. Når du kjøper denne får du også med en omfattende oppskriftsbok inkludert med maskinen.
 
Se tekniske spesifikasjoner for nærmere informasjon rundt produktet under fanen "mer informasjon" lengere oppe på siden. 

Vil du lese en nærmere omtale på denne maskinen kan du ta en titt her.

Se gjerne video for en nærmere presentasjon av maskinen. 
Se flere produkter

Blendtec Mini Wildside beholder
Blend akkurat rett mengde og lag utallige oppskrifter i denne beholderen.
1395 kr
Blendtec Stealth 875 Commercial Blender
For maksimal kvalitet, kraft og funksjonalitet velg den prisbelønte Stealth 875.
19950 kr
Blendtec Designer 725 series, auluminium
Blendtec`s nyeste toppmodell for hjemme bruk har endelig kommet til Norge.
8950 kr
Blendtec Classic 575 Blender, sort
NYHET ! BlendTec Classic 575 er en profesjonell blender for hjemmebruk.
4950 kr
5495 kr