Blendtec Designer 625 series, Skifergrå | Blendtec - Blendere |
      
Blendtec Designer 625 series, Slate grey i gruppen Blendere / Blendtec blendere hos Sunnere AS (BLB625SG)
Blendtec Designer 625 series, Slate grey
Blendtec Designer 625 series, Slate grey
Blendtec Designer 625 series, Slate grey
Blendtec Designer 625 series, Slate grey
Blendtec Designer 625 series, Slate grey
Blendtec Designer 625 series, Slate grey

Blendtec Designer 625 series, Slate grey

Nyeste modell i fargen skifergrå  fra Blendtec i nytt og forbedret design.
7250 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
BLB625SG
Blendtec

Info: Mer informasjon
Blendtec Designer 625 er en videreutvikling av den kjente og populære Blendtec HP3A Home Blender som vi også selger på vår nettside. Vi har derfor store forventninger til dette produktet i det norske markedet. Samtidig har dette produktet hele 8 års garanti.
 
Dette er en kraftfull, profesjonell og drifts sikker blender for nybegynnere eller profesjonelt bruk.
 
Blendtec blendere brukes i juicebarer, kaffebarer, kafeer, restauranter, hoteller og mange andre virksomheter over hele verden og er det perfekte valget for deg som vil ha noe av beste markedet kan tilby.
 
Denne modellen leveres med Blendtec Wildeside Jar som rommer hele 2,9 liter (målestreker opptill 1,3 liter) og et smart touch betjeningspanel som gjør maskinen enkel og operere og rengjøre. Utover dette så kommer blenderen i et nytt og forbedret design.
 
Enkel betjening:
 
Blendtec Designer 625 har 4 automatiske programmer samt 7 hastigheter som enkelt styres fra det smarte touch panelet.
 
 
Du kan velge mellom programmene: Smoothie, Frozen Treats Whole Juice og Hot Soup som gir deg mulighet til og lage perfekte smoothies, juice, sorbet og varme supper.
 
Fordelen med og bruke de innebyggede programmer er at maskinen selv justerer hastighet opp og ned for og gi perfekte resultater. Displayet viser rest tid på det løpende programmet.
 
Hvis du ønsker og finjustere og ta manuell kontroll over hvordan blenderen opererer, er dette like enkelt å gjøre. Bare velg ønsket hastighet på speedvelgeren på panelet til blenderen
 
Det er også en PULS bryter man kan trykke på for og levere strøm i korte støt. Motoren stopper når du tar fingeren vekk fra knappen.
 
Mer kraft og bedre kjøling:
 
Blendcec Designer leveres med en ekstremt kraftig motor på hele 1.560 Watt, som sammen med det unike design av Wildside beholderen gjør at man ikke behøver blender-staven til denne modellen.

 
Kjøling av motoren er viktig for lang holdbarhet. Her har Blendtec`s ingeniører utviklet en løsning som er vesentlig mer effektiv en på tidligere modeler å som vil føre til bedtydelig lengere holdbarhet på din blender.
 
Trenger du raskt og effektivt å lage juicesmoothies, proteindrikker, milkshake, sauser, pesto, mandelmelk eller drinker m.m. er dette blenderen du trenger når du vil imponere deg selv eller gjestene dine.
 
Det er så å si ingen begrensninger på hva du kan lage med en blender fra Blendtec. Når du kjøper denne får du også med en omfattende oppskriftsbok inkludert med maskinen.
 
Anbefalt tillegg:
 
Vi anbefaler Blendtec Twister Jar. Med dette tillegget kan du lett lage produkter som nøttesmør, hummus, babymat, sorbet, tykk milkshake, pesto, guacamole, kokos m.m. Se her for nærmere info:

Se tekniske spesifikasjoner for nærmere informasjon.

Se flere produkter

Blendtec Designer 625 series, pomegranate
Dette er den nyeste modellen fra Blendtec i nytt og forbedret design.
7250 kr
Blendtec Designer 625 series, sort
Den nye Blendtec Designer 625 er utstyrt med kraft og er en nytelse for øye.
7295 kr
Blendtec Stealth 875 Commercial Blender
For maksimal kvalitet, kraft og funksjonalitet velg den prisbelønte Stealth 875.
19950 kr