Ankarsrum Assistent Original, Créme light | Kjøkkenmaskiner |
      
Ankarsrum Assistent Original, Créme light i gruppen  hos Sunnere AS (AKM 6220CL)
Ankarsrum Assistent Original, Créme light

Ankarsrum Assistent Original, Créme light

Klassik, unik og vakker "best i test kjøkkenmaskin".
5495 kr
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
AKM 6220CL
Ankarsrum

Info:
NYHET! Den nye Assistent Original AKM 6220 - best i test gjennom generasjoner!
 
Siden lanseringen i 1940 har Assistent gradvis utviklet sitt unike retro-design, gitt den nye farger og bedre funksjonalitet. Den har fått utallige utmerkelser og blitt best i test et flertall ganger. Kjøkken maskinen fra Assistent vil med sikkerhet bli et familie-klenodium som vil gå i arv fra generasjon til generasjon. Assistent Original, ble lenge produsert av Electrolux, men har siden år 2000 blitt produsert av den svenske smålandske fabrikken i Ankarsrum. Enestående kvalitet og lange tradisjoner garanterer deg den gode kvaliteten, alle komponenter er produsert lokalt.
 
Når man ser tilbake på de tidligere modellene fra de forrige tiårene framgår det tydelig at designen har speilet sin samtid, fra den beige originalen til de fargerike maskinene vi har i dag. Målet har hele tiden vært å kunne levere og videreforedle en forbrukervare der arbeidskapasitet og praktiske løsninger går hånd i hånd med et flott utseende.
 
Det aller beste med Ankarsrum Assistent og det som har gitt maskinen dens kultstatus, er kjøkkenmaskinens enormt allsidige bruksområder. Assistenten har helt siden starten blitt markedsført som en maskin med ni funksjoner; vispe, kna, blande, mose, røre, male, rive, stappe pølser og passere.

I den senere tid har Assistent også blitt utstyrt med en ny og kraftigere motor på 800 watt, samt hele 11 farger som matcher enhver stil.

Med en rustfri stål-beholder på hele 7 liter, passer maskinen deg som vil ha mulighet til å lage store deiger med opp til 1,5 liter deigvæske og 5 kg deig. Konstruksjonen av maskinens gir system er helt unikt, og sitter direkte under skålen for å gi ekstra styrke. Dette er en stor fordel når du arbeider med f.eks. store deiger. 

En annen nyhet er at maskinen nå selv regulerer hastigheten avhengig av hvor tungt den får arbeide. Den har meget lavt lydnivå, og står stødig på arbeidsbenken selv når du bruker den med kvern eller mikser.

Hva er nytt med forbedret modell fra Ankarsrum?:
- Leveres nå med avtakbar strømledning
- Ny og kraftigere motor, 800 watt
- Forbedret programvare i maskinen
- Ny hastighets sensor
- Ny instruksjonsbok med DVD
- Mørdeigselter til hurtigpisker medfølger nå grunnmaskinen

Hva er inkludert i pakken?: 


- Komplett motorbase
- 7 liters rustfri stål bolle
- Lokk til bolle
- Deigrulle
- Deigskraper i rustfritt stål
- Deigkrok
- Deigkniv
- Dobbel visp i rustfritt stål med tilhørende 3,5 liters bolle.
- Mørdeigselter til hurtigpisker (nytt)

Tilbehør:
 
Det finnes et rikt utvalg av smart tilbehør din Assistent. Standardtilbehøret som medfølger Ankarsrum Original vil forenkle din baking og matlaging en hel del. Men for å etterkomme behov og ønsker fra kunder har Ankarsrum gjennom årene utviklet et bredt utvalg av brukervennlige tilbehør som du kan kjøpe i tillegg.
 
I dag består disse av: Sitruspresse, mikser, müslikvern, kaffe- og melkvern, grønnsakskutter og kjøttkvern med tilleggene moseapparat, rivjern, pastaskiver og kakesprøyte.
 
Men hold øynene åpne, flere er på vei. For at du skal kunne nyte av dine anrettninger i fred og ro har produsenten sørget for at samtlige tilbehør (utenom kjøttkvernen og moseapparatets aluminiumdeler) kan vaskes i oppvaskmaskin.
 
For en komplett oversikt kan du se nærmere her.
 
Anbefalt tilbehør:
 
Ankarsrum stor tilbehørspakke – Deluxe inneholder følgende:
 
Kjøttkvern, 4 hullskiver til kjøttkvern: 2,5 - 4 - 6 og 8 mm, pølsehorn, moseapparat, rivjern, pastaskiver, kakesprøyte, sitruspresse og blender.  Sprutbeskyttelse til kjøttkvern er også inkludert. Trykk her for pris og ytterligere informasjon.
 
Assistent AKM 6220 er en kompakt og meget pålitelig maskin. Kraftig, men støysvak, og utrolig brukervennlig. Vinner av flere "best i test" samt unik kvalitet og design er årsaken til at vi kan anbefale dette produktet.
 
Har du tid, så se på filmen under for en nærmere presentasjon.

Se flere produkter