Angel Juicer 8500S | Horisontale Juicere - Frukt & grønnsaks Ju
      
Angel Juicer 8500S i gruppen Juicere / Horisontale Juicere hos Sunnere AS (A-8500)
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S
Angel Juicer 8500S

Angel Juicer 8500S

Angel Juicer 8500 - Verdens beste Juicer, ganske enkelt !
18950 kr
Antall: 
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
A-8500
Angel Juicer

Info: Mer informasjon

Angel Juicer 8500 er toppmodellen innenfor dual-gear juicers. Den nye Angel 8500 er identisk med Angel 7500 med den unntagelse, at dual-gear`et (valsenene) og silen er laget av en enda bedre rustfri stål kvalitet. Her snakker vi om kvaliteten 'SUS316' som normalt kun brukes til kirurgiske instrumenter.

Angel Juicer 8500 betraktes i bransjen som juicepresse kategoriens Rolls-Royce og regnes desidert som det beste man kan kjøpe. 

Har du en Angel Juicer på kjøkkenbenken har du et av de beste verktøy du trenger for å skaffe deg god helse. I tillegg tar den seg meget godt ut.
 
Angel sine modeller er laget i polert rustfritt stål i en ualminnelig lekker finish. Her finnes det ingen plastikk i det hele tatt. Maskinen er utstyrt med den siste utgaven av et tre stegs dual-gear system, som både behandler råvarene meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektiv når det gjelder utvinningen av juice. Pulpen (eller avfallet) er bemerkelsesverdig mye mer tørr enn fra andre maskiner i kategorien. 
 
Hemmeligheten til Angel ligger i det fantastiske pressesystemet. Det nye dual-gear`et fungerer på disse modellene i hele tre trinn. I det første trinnet kvernes råvarene grovt og i det andre trinnet tygger maskinen seg bokstavelig talt igjennom frukt, urter og grønnsaker (90 % av juicen utvinnes i disse fasene). I det tredje og siste trinnet oppstår det størst trykket og giret sørger for at man får maksimalt ut av det som presses. Angel kaller teknologien for ”Shattering Helical Gear” eller bare SHG, der resultatet er en ekstrem tørr pulp – eller den beste utnyttelsen av råvarene. 
 
Angel Juicer består bare av 4 deler, noe som gjør at den er enkel å montere sammen, ta fra hverandre samt å rengjøre. 
 
Her kan du se en video, hvor maskinen blir pakket ut og de enkelte deler bli presentert.Med en Angel Juicer kan du presse stort sett alle slags frukter, grønnsaker, urter, spirer og hvetegress uten problemer. Med Angel`s automatiske innebygde sensor styrer også maskinen selv hva den skal gjøre hvis du for eksempel skulle belaste den for mye, eller være uheldig og miste noe hardt inn i maskinen, slik at den ikke blir skadet. 
 
Generelt må det sies at Angel 8500 er en maskin helt i særklasse, og at det ikke finnes noen maskiner på markedet som matcher de prestasjoner denne utgaven yter. Hvis du velger det ultimate innenfor juicere (masticating slowjuicer), så kan du være helt overbevist om, at mer prisen for disse maskinene tjener seg inn ved et vesentlig bedre resultat enn noen andre juicere på markedet. 
 
Når du kjøper Angel Juicers hos sunnere.no leveres de alltid med to rensebørster, beholder til hhv. Juice og pulp samt to pushere i tre der den ene kommer med èn silikon ring. Du får også den lekre originale Angel Juicer stålkanne med. Vi har også lagt med et par ekstra silikon pakninger (disse slites ved alminnelig bruk og skal skiftes jevnlig for at koblingen mellom motorhuset og pressesystemet holder tett).  
 
Angel er en håndlaget maskin i topp kvalitet, laget utelukkende av rustfritt stål. 

Vi kan derfor anbefale maskinen på det sterkeste.

Ønsker du en nærmere presentasjon av maskinen se filmen under: Du kan lese mer om selskapets histore og Angel Juicers her.   

Du har kanskje hørt om den fantastiske Norwalk juiceren som selges i USA, og koster omtrent kr. 25.000. Den blir også omtalt som en juicer i særklasse. Her er en sammenligingstest mellom Angel Juicer og Norwalk Juicer. Se film her.

Se flere produkter

Angel Juicer 5500
Håndlaget maskin i super kvalitet, laget utelukkende i rustfritt stål.
13950 kr
Angel 8500 Peanutt & Blank Strainer screen
Lag peanutt smør med dette sil settet fra Angel.
3950 kr
Angel Juicer 7500
Håndlaget maskin i super kvalitet, laget utelukkende i rustfritt stål.
15950 kr
Angel 7500 Peanutt & Blank Strainer screen
Lag peanutt smør med dette sil settet fra Angel.
2950 kr